3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 15:00

8.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rychnov je zpět na na špatné vlně, v Oloví se netrefil ani jedinkrát


Branky


0

Rychnov v minulém týdnu překapivě získal tři body, když porazil favorizované Jindřichvice. Byly to jeho první tři body a snad nějaký náznak toho, že by se mohlo v jeho podání blýskat na lepší časy. Jenže to se nepotvrdilo už proti Oloví, které vystavilo Rychnovu na domácí půdě stopku a nenechalo ho vstřelit jedinou branku. Třemi záasahy pak utkání ovládlo a získalo tři důležité body. Ty se jistě hodit budou, ačkoli měl totiž tamní znovuzrozený oddíl zpočátku velmi dobrou bilnci, nyní jeho forma opadá a on klesá tabulkou. Tak uvidíme v příštích kolech, jak ho nakopne výhra proti Rychnovu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oloví mělo navrch a od šesté minuty vedlo

Oloví na nic nečekalo a do utkání se vrhlo v patřičném tempu s taktovkou v ruce. Dirigovalo tempo hry a většinu utkání ovládalo. Hrálo se poměrně v klidu, v podání Oloví to nebylo žádné zběsilé vytváření šancí a drtivé přehrávání soupeře a hosté se nemuseli pořád jen zarputile bránit. Zkrátka bych řekl, že domácí hráli taktický fotbal, zbytečně se nikam netlačili a měli vše pod kontolou. Vytvořili si navíc pár rychlých drobných šancí a už v šesté minutě se stačili prosadit, což bylo v celém utkání asi klíčové. Parádně k tyči se trefil Daniel Ďásek, poté, co ho ve vápně šikovně našel Jakub Hofman. I nadále měli poté navrch domácí, kteří občas zahrozili, ale branky už se nedočkali. Největší šanci na navýšení měl ale asi Jakub Hofman, který se však rozhodl v dobré pozici ještě přihrávat a poté, co mu přihrávka nesedla, ztratilo Oloví balón. Další šance měl poté také ještě zejména velmi aktivní Ďásek a několikrát zazlobil také Tomáš Doboš. Ale jak jsem již řekl, domácím už to nevyšlo a před druhou půlí se museli spokojit s jednobrankovým náskokem.

Oloví navýšilo dvakrát vedení a došlo si pro tři body

Ve druhé polovině hry se obraz hry moc neměnil. Oloví stále mělo vše ve svých rukách a hosté se k nějaké menší příležitosti dostávali jen zřídka. Asi nejblíže byl z týmu Rychnova k vsítění Šantora, který si zprcoval přihrávku, poté obešel dva obránce a nebezpečně zakončil těsně vedle šibenice. Moc ale nechybělo. Poté se už ale ujali slova opět domácí a svou menší převahu začali znázorňovat také v brankách. V krátkém sledu se trefili nejprve kapitán Tomáš Havlíček, jehož střelu zpoza šestnáctky Křenek podcenil a balón si srazil do branky, a o pár minut později Daniel Ďásek, který unikl z křídla a zvýšil na 3:0. Ve zbytku utkání si už Oloví své vedení ohlídalo a zdárně dovedlo utkání k vítěznému konci.



Ohlasy k zápasu


SK Oloví
Daniel Bock (Sport Klub Oloví): Dnes jsme byli jednoznačně lepší. Za celý zápas jsme je nepustili do žádné šance, a kdybychom vedli už po patnácti minutách třeba 3:0 tak by bylo po utkání. Vytvářeli jsme si po celý zápas mnoho šancí a přidávali jsme jen góly. Tvořili jsme hru, byli jsme jednoznačně lepší a oni neměli opravdu vůbec nic. Snažili se hrát na dlouhé nakopávané balóny a ty my jsme sbírali. Střed hřiště jsme absolutně ovládli a dnes jsme si tři body rozhodně zasloužili. Chtěl bych pochválit celý náš tým, fanoušci byli konečně spokojení. Na ten fotbal se konečně dalo dívat, bylo to úplně něco jiného, než ve Svatavě. Dnes nám to prostě sedlo.

SK Dolní Rychnov B
Jan Kříž (SK Dolní Rychnov): Dnes nám to nějak nesedlo. Výjimečně (úsměv). Ale zase tak hrozné to nebylo. V první půli to bylo docela vyrovnané, ale soupeř byl o maličko lepší a z jedné šance dal branku. Ve druhé půli jsme to trochu prostřídali a měli jsme i trochu ze hry, ale bohužel nám tam nic nepadlo a prohráli jsme. Více k tomu nemám, co říct.



Sestavy


SK Oloví
P. Lupták [-] - P. Trávníček [-] , D. Bock [-] - R. Hofman [-] (74. L. Svitič [-] ) , T. Havlíček [-] - J. Hofman [-] , T. Doboš [-] (63. F. Doboš [-] ) - D. Hilko [-] , L. Doboš [-] , D. Ďásek [-] , R. Štětina [-] (78. M. Končil [-] )

SK Dolní Rychnov B
F. Křenek [-] - V. Šantora [-] , D. Body [-] (63. J. Kasal [-] ) , K. Kreysa [-] , M. Dvořák [-] (46. K. Tříska [-] ) , Z. Liebl [-] , P. Čučman [-] (60. J. Kříž [-] ) , P. Halčinský [-] (46. A. Tirinda [-] ) , P. Mentlík [-] , M. Souček [-] , K. Hylský [-]

ŽK: 52. L. Doboš , 78. F. Doboš - 88. K. Kreysa .
Místo: tráva. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Koutský Tomáš - MIČ Vlastimil (N), REISMÜLLER David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.