Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2015 14:30

12.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V otevřeném utkání přestřílelo Nové Sedlo Oloví


Branky


0

Utkání tabulkových sousedů o pozici čekalo ve středu také Nové Sedlo a Oloví. Oloví mělo perfektní úvod sezóny, ale nyní se pomalu začíná seznamovat s realitou a klesá pomalu ke dnu. Nové Sedlo na tom bylo opačně, zpočátku se mu vůbec nedařilo, ale nyní se to už postupně zlepšuje. I proto bylo Nové Sedlo na své půdě proti Oloví jasným favoritem. A to se také potvrdilo. Bylo to opravdu divoké utkání a diváci sledovali velmi zajímavou přestřelku, jako z nějakého westernového filmu. Tu ale Nové Sedlo ovládlo a zvítězilo hladce v poměru 7:3, což jej posouvá až na šesté místo v tabulce hned za čtvrté Královské Poříčí. Oba tyto týmy ale mají na své soupeře utkání k dobru, ve vzájemném dohrávce ale může naplno bodovat jen jeden.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sedlo mělo dobrý úvod a od začátku vedlo

Jednoznačně lépe začalo Nové Sedlo, které po trefách Davida Patery a Daniela Petříka vedlo už v deváté minutě o dvě branky. Poté se brankový kolotoč zase na chvíli zasekl, ale Nové Sedlo svou jasnou převahu později opět potvrdilo a ve třiadvacáté minutě zvyšoval, díky pokutovému kopu, Daniel Petřík už na 3:0. Hosté se poté dokázali semknout a zásluhou Daniela Ďáska v šestadvacáté minutě snížili, jenomže na tento zásah dokázal Baník Union bleskurychle odpovědět a Jaroslav Němeček mu vrátil o chvíli později třibrankové vedení. To domácímu celku bohatě stačilo a v první půli už se nikam netalčil. Zaslouženě si tak udržel tříbrankové vedení a za stavu 4:1 se utkání přesunulo do druhé půle.

Sedlo dalo ještě tři góly a bylo rozhodnuto, hosté snižovali až v závěru

Ve druhé půli ale nenchalo Sedlo nic náhodě, nic nehrotilo a okamžitě se vydalo do útoku rozhodnout. Po několika nevyužitých šancích se v sedmapaesáté minutě trefilo znovu, díky zkompletovanému hattricku Daniela Petříka. Poté se zase dlouho na gól čekalo, ale nakonec prostřelil Grochala také Stanislav Suchý a o pět minut déle se podruhé trefil také Jaroslav Němeček a Baník už vedl o šest branek. V závěru ale polevil a konec utkání už tak patřil hostům, kteří si ještě stačili pravit chuť zásahy Lukáše Svitiče a Tomáše Havlíka. Více už ale nyblo souzeno nikomu. Diváci se museli spokojit s deseti brankami a hosté s noluovým ziskem bodů.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Union Nové Sedlo B
Baník Union Nové Sedlo: Nové Sedlo se k utkání zatím ještě nestačilo vyjádřit.

SK Oloví
Sport Klub Oloví: Oloví se k utkání zatím ještě nestačilo vyjádřit.



Sestavy


TJ Baník Union Nové Sedlo B
M. Liška [-] - M. Pešák ml. [-] , Z. Rubáš [-] , J. Punčochář [-] , M. Kubelka [-] - V. Rádl [-] (46. B. Rychna [-] ) , D. Patera [-] (46. S. Suchý [-] ) , J. Němeček [-] , D. Petřík [-] - K. Farkaš ml. [-] , T. Tefr [-] (81. J. Charvát [-] ) -

SK Oloví
M. Grochal [-] - P. Trávníček [-] - T. Havlíček [-] - J. Hofman [-] - D. Ďásek [-] , M. Erps [-] (55. L. Doboš [-] ) , T. Peleška [-] , L. Svitič [-] , D. Hilko [-] (80. M. Končil [-] ) , R. Štětina [-] (84. A. Krämer [-] ) , V. Mič [-]

ŽK: 75. J. Punčochář - 23. R. Štětina , 62. L. Doboš .
Místo: tráva. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Godža Ladislav - JOHN Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.