Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 10:30

1.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dalovice si zastřílely proti Nejdeckému B týmu


0

Dalovice nadělili svému soupeři třináct branek, pětkrát se prosadil Tomáš Stolín, čtyřikrát Vitaliy Mykhaylyuk.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jednoznačná první půli

Domácí byli od začátku aktivnějším týmem a svou převahu zúžitkovali ve 14. minutě, kdy je poslal do vedení Tomáš Stolín. Uplynulo dalších dvanáct minut a Dalovice vedly o dvě branky, když se prosadil Michal Lorenz. O deset minut později už bylo v podstatě rozhodnuto. Tomáš Stolín se totiž v rozmezí mezi 32. a 34. minutou dvakrát trefil, zkompletoval tak hattrick a zvýšil už na 4:0. To ale stále nebylo pro první poločas vše, ve 40. minutě totiž přidal pátou branku domácího mužstva Milan Bubla. Do šaten se tedy šlo za jednoznačného skóre 5:0.

 

Domácí si v poklidu zastříleli

Dalovice měly do druhého poločasu ještě lepší vstup než do toho prvního. Už ve 47. se opět prosadil Tomáš Stolín, aby jen o dvě minuty později přidal už svou pátou branku. V 63. minutě začal řádit i druhý domácí kanonýr, Vitaliy Mykhaylyuk, který přidal už na 8:0. Jen o minutu později se domácí radovali znovu a to díky přesnému zásahu Miroslava Brabce. V 76. minutě dosáhli domácí pověstné desítky, střelcem branky byl Jindřich Hegr. Závěrečná desetiminutovka patřila již zmíněnému Vitaliy Mykhaylyukovi, ten se totiž prosadil v 80., 89. i v 90. minutě. Konečné skóre tak bylo drtivé,  Dalovice porazily Nejdek 13:0.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Čechie Dalovice
Trenér domácích, Petr Richtář: Chtěli jsme potvrdit 3 body z prvního kola. Čekali jsme, že Nejdek bude nebezpečný soupeř. Ale od první minuty bylo jasné, jak bude utkání vypadat. Od začátku jsme si vytvářeli šance, pak nám to tam i začalo padat. Chtěl bych pochválit mužstvo, že nepolevilo ani za rozhodnutého stavu.




Sestavy


TJ Čechie Dalovice
R. Hájek [-] - T. Stolín [-] (75. D. Balšan [-] ) , J. Schreiber [-] , V. Mykhaylyuk [-] , M. Bubla [-] , J. Hegr [-] , J. Hlůžek [-] (79. J. Fuchs [-] ) , D. Sochor [-] , M. Ondruš [-] (53. P. Holub [-] ) , M. Grňo [-] , M. Lorenz [-] (63. M. Brabec ml. [-] )

FK Nejdek B
P. Franz [-] - L. Vacek [-] , M. Eliáš [-] , R. Rejcha [-] - M. Žáček [-] , R. Haas [-] , K. Jílek [-] , P. Šlapa [-] - A. Ullmann [-] - J. Jílek [-] , J. Rejcha [-] (50. J. Vašek [-] )

Místo: tráva. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Janoušek Ladislav - VARGA Marian, SAKAČ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.