Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 10:30

1.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Božíčany si díky kanonádě v závěru poradily s béčkem Chyše


Branky


0

Dlouho vyrovnaný zápas vyhráli domácí mimo jiné díky čtyřem brankám Martina Kabeleho.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná první půle

40 diváků v Božíčanech vidělo velmi vyrovnaný zápas a většina z nich se mohla radovat už po sedmi minutách hry, domácí totiž poslal do vedení Martin Kabele. První poločas byl ve znamení velmi vyrovnané hry, šance se střídaly na obou stranách. Hostujícímu mužstvu se ale nakonec podařilo vyrovnat, když se ve 37. minutě prosadil Josef Chára. Další góly už do přestávky nepadly, po 45 minutách tak platil stav 1:1.

 

Rozhodl závěr utkání

I druhá půle byla od začátku velmi vyrovnaná a postupem času začalo být jasné, že třetí branka utkání by jej mohla rozhodnout. Tak se také i stalo. V 75. minutě zamířil přesně domácí Martin Černý, který tak poslal Božíčany do vedení 2:1. Jen o pouhé dvě minuty později bylo v podstatě rozhodnuto, svou druhou branku v zápase přidal Martin Kabele, který tak upravil na 3:1. Božíčany byly na koni a trvalo jen další čtyři minuty než přidaly další branku. V 81. minutě završil hattrick přesnou ranou Martin Kabele. Stejný hráč se dokázal prosadit i dvě minuty před koncem, kdy upravil stav skóre na konečných 5:1 pro Božíčany. 

 



Ohlasy k zápasu


SK Božíčany
Kapitán domácích, Miroslav Žigár: Poměrně vyrovnaný zápas, za stavu 1:1 jsme mohli i prohrávat, oni ale své šance nedali a my to následně potrestali. Byl to ale vyrovnaný zápas, ne tak jednoznačný, jak nasvědčuje výsledek.




Sestavy


SK Božíčany
M. Heřmánek [-] - M. Petr [-] , M. Al Haboubi [-] (80. M. Žemlička [-] ) , M. Kabele [-] , J. Rubáš [-] , J. Rubáš [-] (85. J. Irlbek [-] ) , M. Černý [-] , L. Kába [-] , M. Žigár [-] , S. Krupička [-] , V. Nitsch [-]

TJ Sokol Chyše B
P. Smolík [-] - M. Brejcha [-] , S. Vácha [-] , S. Richtárech [-] - J. Chára [-] , R. Rödling [-] , V. Krejčí [-] , R. Korec [-] , J. Lorenc [-] - P. Burda [-] , D. Delgersaikhan [-] -

ŽK: 11. M. Kabele , 51. M. Petr - 44. M. Brejcha , 51. S. Richtárech , 73. D. Delgersaikhan , 85. J. Lorenc .
Hráči zápasu: M. Kabele - J. Chára .
Místo: tráva. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Kaucký Jiří - VANĚČEK Petr, ZÁZVORKA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.