2:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 14:00

4.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vojkovice remizovaly se Stružnou


Branky


0

Vypjaté utkání mělo nepříjemnou dohru pro Petra Janáčka, kterému byla po konci utkání dodatečně udělena červená karta.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas měl poměrně divoce a domácí se už po pěti minutách hry dostali do vedení díky brance Filipa Menčíka. Jen o pouhou minutu později se ale Stružné podařilo srovnat. Autorem branky byl Radek Dotzauer. První půle pokračovala ve vysokém tempu, oba týmy si vytvářely šance, brankáři Matoušek a Povinský už ale v prvním poločase překonání nebyli. Po prvních 45 minutách tedy platil vyrovnaný stav 1:1.

 

Druhá půle pokračovala v podobném duchu, jako ta první. Po necelé čtvrthodině hry byla pro Stružnou odpískána penalta a hosté tak měli dobrou šanci dostat se do vedení. Pokutového kopu se zhostil Petr Janáček a nejlepší střelec Stružné neměl problém dokončit obrat ve skóre. Domácí ale obdržená branka nepoložila a v 78. minutě se jim podařilo srovnat díky brance Petra Kocifaje. Domácí mohli i vyhrát, v závěru ale neproměnil pokutový kop stoper Petřík. Další góly už k viděn nebyly, utkání tedy skončilo spravedlivou remízou 2:2. Závěr ale nedopadl dobře pro hostujícího kapitána Petra Janáčka, kterému byla za kritiku rozhodčího po závěrečném hvizdu udělena červená karta.



Ohlasy k zápasu


TJ Vojkovice nad Ohří
Luboš Garaj, trenér SK Vojkovice: Byl to vyrovnaný zápas kvalitní úrovně. Remíza byla spravedlivá i vzhledem k tomu že jsme nedali penaltu a hosté ano. Zápas byl ve velkém tempu a v takovém řekl bych až rytířském stylu.




Sestavy


TJ Vojkovice nad Ohří
J. Matoušek [-] - F. Menčík [-] (67. J. Říha [-] ) , V. Kučera [-] (90. A. Pavlíček [-] ) , P. Kocifaj [-] , L. Garaj [-] , M. Matoušek [-] , R. Petřík [-] , J. Gonda [-] , P. Denčev [-] , T. Svoboda [-] , K. Orság [-]

TJ Stružná
P. Povinský [-] - T. Brančík [-] , L. Petrik [-] (90. M. Brančík [-] ) , P. Rehák [-] - T. Štěch [-] , Š. Brančík [-] , M. Synek [-] , J. Šmoranc [-] - L. Zbojan [-] , P. Janáček [-] , R. Dotzauer [-]

ŽK: 52. P. Denčev , 59. R. Petřík , 86. L. Garaj - 24. L. Zbojan , 57. R. Dotzauer , 80. Š. Brančík . ČK: P. Janáček .
Místo: tráva. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Kaucký Jiří - DVOŘÁK Matěj, BLÁHA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.