1:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 16:30

4.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kolová venku udolala Děpoltovice


Branky


0

Všechny tři góly padly v první patnáctiminutovce, domácí navíc v závěru přišli o vyloučeného Belbla.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí přitom vstoupili do utkání výborně a v 5. minutě se ujali vedení. První branku zápasu vstřelil Václav Belbl. Vedení ale Děpoltovicím příliš dlouho nevydrželo, ve 13. minutě se totiž prosadil Tomáš Zuzkovič, který srovnal skóre. A o pouhé dvě minuty později dokonala Kolová rychlý obrat. V 15. minutě zvrátil vedení na stranu hostů Jan Blahník. Po přestřelce v úvodních minutách už ale první poločas další góly nepřinesl. Po první půli tedy Kolová vedla v Děpoltovicích 2:1.

 

 

Děpoltovice vstoupili do druhé půle s touhou zvrátit nepříznivý průběh utkání, hosté ale bránili velmi důsledně a domácí do příliš šancí nepouštěli, při několika šancích je podržel i gólman Štrébl. Děpoltovicím se ve druhé půli nepodařila vstřelit branka a když neudeřilo na druhé straně, utkání skončilo poločasovým výsledkem 1:2.



Sestavy


TJ Děpoltovice
M. Skoupý [-] - T. Košťál [-] , D. Hertl [-] , P. Švec [-] , M. Luboš [-] , V. Belbl [-] , P. Janiss [-] , D. Drápal [-] , R. Ruber [-] (70. M. Kolitsch [-] ) , L. Koteš [-] , O. Kumičík [-]

FK Ajax Kolová
P. Štrébl [-] - J. Rosa [-] , S. Ježek [-] , P. Pokrupa [-] , M. Pokrupa [-] - T. Zuzkovič [-] , L. Nekoranec [-] (83. T. Vostrý [-] ) , L. Kubala [-] , J. Gábner [-] - J. Blahník [-] (85. Z. Tišnovský [-] ) , R. Kaksch [-] (79. R. Nedbal [-] )

ŽK: 18. M. Skoupý , 52. D. Hertl , 82. V. Belbl , 90. T. Košťál , 92. M. Kolitsch - 8. M. Pokrupa , 72. L. Nekoranec . ČK: 89. V. Belbl .
Místo: tráva. Rozhodčí: Sakáč Jan - BIČANÍK Pavel (N), HORVÁTH Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.