Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:30

5.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sedlec v zápasu kola jasně porazil Pilu


Branky


0

Největší tahák kola, to jednozančně byl souboj Sedlece a Pily. Oba týmy měly před zápasem na kontě 12 bodů a díky jejich pozicím (2., resp. 3. místo) to byl zápas o druhé, nebo i první místo v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sedlec, který hraje poslední dobou ve velké pohodě, začal i tohle sobotní utkání výborně. Už ve 12. minutě šli totiž domácí do vedení. První branku zápasu vstřelil v dobré formě hrající Dalin Schönwalder. Bylo vidět, že se domácí na tohle utkání dobře připravil, protože to z jejich strany v první půli zdaleka nebylo vše. Ve 36. minutě se Sedleci podařilo svůj náskok zdvojnásobit. Druhý gól zápasu vstřelil Lukáš Berger. A pokud někdo ještě v této době hostům z Pily věřil na obrat, tak ve 44. minutě už bylo v podstatě rozhodnuto. Důležitou branku do šatny totiž vstřelil Václav Patera. Po první půli tedy platilo skóre 3:0.

 

Domácí provedli před druhou půlí a v jejím průběhu několik zranění a už se soustředili zejména na defenzivu. Hostující střelci se ale ani ve druhém poločase nedokázali prosadit, a tak nakonec udeřilo na druhé straně. V 81. minutě přidal čtvrtou branku Sedlece Jan Budil. Už to vypadalo, že zápas tímto výsledkem i skončí, Sedlec ale dvě minuty před koncem přidal dokonce i pátý gól. O ten se postaral Michal Kováč. Sedlec předvedl kvalitní, kolektivní výkon, za což mluví i fakt, že se na pěti brankách podílelo pět různých hráčů. Domácí se tak díky zaváhání Dalovic dostali na čelo tabulky, 



Sestavy


TJ KSNP Sedlec
M. Flekáč [-] - J. Janáček [-] , V. Patera [-] (61. M. Osten [-] ) , Š. Oncikr [-] - P. Krejsa [-] , J. Kanis [-] , L. Tůma [-] (46. J. Budil [-] ) , J. Hofman [-] - D. Schönwalder [-] (74. J. Osten [-] ) - P. Kadlec [-] , L. Berger [-] (55. M. Kováč [-] )

TJ Baník Pila
P. Gábner [-] - P. Belbl [-] , M. Vavřina [-] , R. Vavřina st. [-] - P. Belbl [-] , J. Kalman [-] , J. Habart [-] , A. Bošiak [-] - R. Vavřina [-] , V. Šimůnek ml. [-] , P. Zrzavecký [-]

Místo: tráva. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Jati David - BLÁHA Karel, DVOŘÁK Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.