3:1
(1:0)
73. Z. Mudra
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:30

5.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kolová potvrdila dobrou formu a porazila Březovou


Branky


0

Kolová se po vítězství díky prohře Pily posunula na třetí příčku tabulky, Březová zůstává desátá.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kolová začala sobotní utkání dobře a po 22 minutách se dostala do vedení. Gólový účet domácích otevřel Jakub Gábner. Kolová měla první poločas poměrně pod kontrolou, druhou branku ale nepřidala. Když se neprosadili ani hostující útočníci tak platilo po prvních pětačtyřiceti minutách skóre 1:0.

 

Domácí byli i po přestávce mírně lepším týmem, Březová ale dokázala se soupeřem držet krok. Kolová se nakonec přece jen dočkala důležité druhé branky. Tu vstřelil v 67. minutě Josef Karban. Hosté se ale i přes dvoubrankovou ztrátu nevzdali a o šest minut později ji dokázali snížit. Střelcem kontaktní branky byl Zdeněk Mudra. Březová vycítila šanci a v závěru utkání vrhla poslední síly do útoku. Nakonec to ale byli naopak domácí, kteří minutu před koncem definitivně rozhodli. O třech bodech pro Kolovou rozhodla trefa Václava Petráka.



Sestavy


FK Ajax Kolová
P. Štrébl [-] - J. Rosa [-] , M. Pokrupa [-] , P. Pokrupa [-] - L. Kubala [-] , T. Zuzkovič [-] (65. T. Vostrý [-] ) , L. Nekoranec [-] , J. Gábner [-] - J. Karban [-] (80. Z. Tišnovský [-] ) , V. Petrák [-] (88. S. Ježek [-] ) , J. Rosenberg [-]

TJ Jiskra Březová
K. Látka [-] - L. Havel [-] , M. Ploc [-] , J. Hvizd [-] (46. A. Moravec [-] ) , D. Štěpán [-] - M. Málek [-] , M. Richter [-] , M. Skořepa [-] , J. Košťál [-] - Z. Mudra [-] , M. Zemianek [-]

ŽK: 34. M. Pokrupa , 76. L. Kubala - 7. M. Zemianek , 21. J. Košťál , 48. M. Richter .
Místo: tráva. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Botoš Robert - VARGA Marian, ZÁZVORKA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.