0:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 10:30

5.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas Dalovic s Vojkovicemi skončil bezbrankovou remízou


Branky


0

Oba týmy si připravily několik velkých šancí, domácí Hájek i hostující Matoušek ale udrželi čisté konto.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli byl od prvních minut vidět velice vyrovnaný fotbal. Oba týmy si ale příliš šancí nevytvářely, 80 diváků v Dalovicích tedy muselo doufat, že se nějakých branek dočká ve druhé půli. Ta první skončila bez branek, 0:0.

 

 

Po poločase se hra přece jen trochu uvolnila a týmy si začaly vytvářet šance. Hlavně v závěru zápasu si oba týmy vytvořily obrovské příležitosti. Za domácí zahrozil stoper Bubla, jeho střela z přímého kopu ale skončila jen na tyči! Na druhé straně měl rozhodnutí na kopačce Kocifaj, kterého ale vychytal dobrým zákrokem Hájek. Gól tak v Dalovicích k vidění nebyl, Vojkovice odjely domů s bodem za bezbrankovou remízu.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Čechie Dalovice
Petr Richtář, trenér Dalovic: Zápas skončil zaslouženou remízou. My jsme ve výsledkové a herní krizi, bohužel se nám to nepodařilo zlomit.

TJ Vojkovice nad Ohří
Luboš Garaj, trenér Vojkovic: Oboustranně zbytečně nervózní utkání, hlavně v závěru. V prvním poločase měli více šancí domácí, my měli největší šanci 10 minut před koncem, Kocifaj ale neproměnil.



Sestavy


TJ Čechie Dalovice
R. Hájek [-] - P. Holub [-] (46. D. Balšan [-] ) , J. Schreiber [-] , M. Bubla [-] , J. Hlůžek [-] , V. Mykhaylyuk [-] , M. Ondruš [-] , D. Sochor [-] , J. Hegr [-] , M. Grňo [-] , M. Lorenz [-]

TJ Vojkovice nad Ohří
J. Matoušek [-] - J. Petrus [-] , F. Menčík [-] (68. K. Orság [-] ) , T. Žlutický [-] , P. Kocifaj [-] , J. Gonda [-] , M. Matoušek [-] , R. Petřík [-] , L. Garaj [-] , P. Denčev [-] , V. Vyleta [-] (78. A. Pavlíček [-] )

ŽK: 68. M. Grňo - 88. K. Orság .
Hráči zápasu: R. Hájek - J. Matoušek .
Místo: tráva. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Janoušek Ladislav - SAPOUŠEK Jáchym, VARGA Marian.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.