3:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2015 13:30

13.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Karlovy Vary B si doma poradily s Kolovou


Branky


0

Domácí porazili svého soupeře 3:1, mimo jiné i díky dvěma brankám Michala Holcmana.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý nástup domácích

"Béčko" Varů mělo lepší vstup do zápasu a už po osmi minutách se dostalo do vedení. Střelcem první branky svého týmu v sezoně se stal Michal Holcman. Důležitý moment přišel ve 22. minutě, domácí Daniel Sedláček viděl za ostrý faul zezadu červenou kartu a domácí tak čekaly tři čtvrtiny zápasu v deseti lidech. Kolová využila přesilovku už po deseti minutách, kdy se přesně trefil útočník Roman Nedbal. Další branky již v první půli k vidění nebyly, poločasové skóre tak bylo 1:1.

Rozhodla bojovnost

Červená karta i vyrovnání Kolové před přestávkou by napovídalo vývoji utkání ve prospěch hostů, opak byl ale pravdou. V 56. minutě zamířil přesně Zdeněk Skala, jenž vrátil Varům jejich vedení. O devět minut později dokonce domácí odskočili o dvě branky, střelcem třetí branky byl Michal Holcman. Hosté svého soupeře tlačili, Vary ale i v deseti lidech bojovali a svému soupeři už nedovolili skórovat. V závěru utkání se nakonec počet hráčů srovnal. V týmu hostů byl za stejný přestupek jako Sedláček vyloučen Rudolf Kaksch, který tak Kolové ještě více zkomplikoval snahu o vyrovnání. Další branky již v tomto zápase nepadly, Vary B porazily Kolovou 3:1.



Ohlasy k zápasu


FC Slavia Karlovy Vary B
Martin Matějček, vedoucí mužstva domácích: Jsme rádi že jsme to zvládli, většinu zápasu jsme hráli v deseti. Rád bych poděkoval hráčům za jejich výkon.




Sestavy


FC Slavia Karlovy Vary B
M. Svoboda [-] - J. Janda [-] (76. J. Brůža [-] ) , M. Holcman [-] , D. Sedláček [-] , L. Filipčík [-] (50. R. Csemer [-] ) , V. Sokulský [-] , L. Krása [-] , V. Sedláček [-] (46. J. Lippert [-] ) , Z. Skala [-] , J. Nový [-] (46. O. Šupík [-] ) , D. Kopřiva [-]

FK Ajax Kolová
P. Štrébl [-] - J. Rosenberg [-] (67. Z. Tišnovský [-] ) , R. Nedbal [-] (46. R. Kaksch [-] ) , T. Sípos [-] , L. Nekoranec [-] (75. J. Sedláček [-] ) , J. Gábner [-] , V. Petrák [-] , T. Vostrý [-] , S. Ježek [-] , P. Budina [-] , P. Pokrupa [-]

ŽK: 26. J. Nový , 67. O. Šupík - 3. P. Pokrupa , 19. T. Vostrý , 77. Z. Tišnovský . ČK: 22. D. Sedláček - 85. R. Kaksch .
Hráči zápasu: M. Holcman .
Místo: Dvory. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Grůza David - ŠMAT David, SAKAČ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.