3:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2015 13:00

1.kolo, Karlovarský | Cheb | Okresní přebor sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vojtanov doma porazil Luby


Branky


0

Vojtanov si v prvním kole připsal po dobrém výkonu tři body, neúspěšný vstup do sezony měly naopak Luby.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlé střídání i gól domácích

Hned v první minutě došlo k poměrně kuriózní, ale i nepříjemné situaci, kdy byl hostující záložník Petr Syroha nuceně vystřídán za Pavla Gontkoviče. V první polovině sledovalo 40 diváků poměrně vyrovnaný zápas, ve kterém šli nakonec do vedení domácí. Ve 34. minutě rozvlnil poprvé v nové sezoně síť Stanislav Hajmacher. Domácí si poločasové vedení pohlídali, do šaten se tak šlo za stavu 1:0.

Zlomová rychlá branka

Vojtanov vstoupil do druhé půle výborně a už po sedmi minutách hry zvýšil svůj náskok zásluhou gólu Miroslava Šustka. Uplynulo jen dalších osm minut a bylo v podstatě rozhodnuto, když se v 60. minutě prosadil Zdeněk Král. Domácí se soustředili zejména na bránění svého tříbrankového vedení, přesto se ale Lubám podařilo snížit, v 70. minutě vstřelil první branku svého klubu v sezoně Antonín Mlčoch. Další góly už ale nepadly, Vojtanov tak porazil Luby 3:1.

 



Sestavy


FC Vojtanov
J. Polovka [-] - M. Šimeček [-] , L. Jór [-] , J. Staňo [-] , P. Starec [-] - P. Tesař [-] (61. L. Tóbias [-] ) , S. Hajmacher [-] , J. Šustek [-] , Z. Král [-] - J. Šťavka [-] , M. Šustek [-]

TJ Strunal Luby
S. Bikar [-] - L. Odlaz [-] , M. Hnilica [-] , S. Bartoněk [-] , V. Johan [-] , M. Sláma [-] - L. Fara [-] , P. Syroha [-] (1. P. Gontkovič [-] ) , A. Mlčoch [-] - L. Balhar [-] (85. A. Bozgan [-] ) , J. Nachanický [-]

ŽK: 75. M. Hnilica .
Hráči zápasu: J. Polovka - A. Mlčoch .
Místo: tráva. Počet diváků: 40.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.