1:3
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 13:00

3.kolo, Karlovarský | Cheb | Okresní přebor sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Luby venku udolaly Nový Kostel


Branky


0

Hosté v Novém Kostelu prohrávali, ve druhé půli ale dokázali zápas otočit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Luby měli v posledních kolech dobrou formu a byly tak mírnými favority. Byli to ovšem domácí, kteří se ujali vedení. Ve 27. minutě se hostující gólman Bikar ve vápně dopustil faulu, po kterém byl nařízen pokutový kop. O dvě minuty později vstřelil z penalty první gól zápasu Oldřich Netrval. Trvalo ale jen dalších 13 minut a bylo vyrovnáno. Za hosty se přesně trefil Aurel Valentýn Bozgan. Do šaten se tak šlo za vyrovnaného stavu 1:1.

Hosté byli gólem do šatny evidentně povzbuzeni a hned po přestávce se ujali vedení. V 53. překonal Buchnera Antonín Mlčoch, který tak dokončil obrat ve skóre. Domácí se celou druhou půli snažili na vyrovnání, ani z jejich závěrečnjého tlaku ale nic nebylo, a tak udeřili hosté. Výhru Lubů pojistil brankou v poslední minutě Martin Sláma



Sestavy


TJ Jiskra Nový Kostel
M. Buchner [-] - M. Ščasný [-] (70. P. Pittroff [-] ) , V. Hruška [-] , R. Hoyer [-] , P. Dinga [-] (86. M. Glazer [-] ) - M. Kůrka [-] , O. Netrval [-] , V. Mleziva [-] (46. V. Šmat [-] ) , D. Smrčka [-] - P. Temňák [-] , A. Smik [-] (82. T. Dinga [-] )

TJ Strunal Luby
S. Bikar [-] - L. Odlaz [-] , M. Sláma [-] , R. Tměj [-] , M. Hnilica [-] (83. P. Gontkovič [-] ) - J. Nachanický [-] , L. Fara [-] , V. Johan [-] , P. Syroha [-] - A. Mlčoch [-] , A. Bozgan [-] (70. M. Chudoba [-] )

ŽK: 16. M. Kůrka , 66. V. Šmat - 27. S. Bikar , 30. A. Mlčoch .
Hráči zápasu: O. Netrval - A. Mlčoch .
Místo: tráva. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.