1:3
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 14:00

4.kolo, Karlovarský | Cheb | Okresní přebor sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nový Kostel porazil Aš - Krásnou


Branky


35. J. Šeffl - 14. V. Šmat , 50. V. Šmat , 76. J. Demetr
0

Dlouho vyrovnaný zápas rozhodly ve druhé půli branky Šmata a Demetra.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí nevstoupili do zápasu špatně, byl to ale Nový Kostel, který se ve 14. minutě ujal vedení. Úvodní branku zápasu vstřelil Václav Šmat. Aš - Krásná ale nebyla obdrženou brankou zaskočena a soupeře dokázala zatlačit, domácí však trápilo neproměňování šancí. To se zlomilo až ve 35. minutě, kdy vyrovnal na 1:1 Josef Šeffl. A domácí mohli jít v závěru poločasu i do vedení. Bylo pro ně totiž nařízena penalta, tu však dvě minuty před přestávkou neproměnil Koubek. Po první půli byl stav nerozhodný, 1:1.

 

 

Hostům se ovšem velice povedl vstup do druhého poločasu. Už po necelých pěti minutách hry se podruhé v utkání prosadil Václav Šmat, který Novému Kostelu vrátil vedení. Domácí se opět snažili o vyrovnání, to ale tentokrát nepřišlo a opět se uplatnilo známé pořekadlo "nedáš - dostaneš". V 76. minutě totiž udeřilo na druhé straně, vedení hostů pojistil Jiří Demetr. Domácí už se na zdramatizování zápasu nezmohli a zápas tak skončil vítězstvím Nového Kostela 3:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Aš - Krásná
Předseda Aš - Krásná, Jaroslav Medveď: Co my jsme nedali, to je do nebe volající. Zápas byl vyrovnaný, ale soupeř své šance proměnil, my nedali penaltu a spoustu dalších šancí.

TJ Jiskra Nový Kostel
Petr Temňák, kapitán Nového Kostela: Bylo velmi špatné počasí. My měli převahu, po velkých šancích, které jsme neproměnili jsme dali gól. Domácí poté vyrovnali a naštěstí následně neproměnili penaltu. My to ve druhé půli zlomili a dvěma góly zápas rozhodli.



Sestavy


TJ Jiskra Aš - Krásná
J. Petrášek [-] - M. Šulák [-] , L. Laudát [-] , M. Strouhal [-] , P. Rada [-] - J. Bohutínský [-] (55. J. Crha [-] ) , M. Turták [-] , R. Švec [-] , F. Koubek [-] - J. Šeffl [-] , M. Bořil [-] (65. L. Šeffl [-] )

TJ Jiskra Nový Kostel
M. Buchner [-] - M. Ščasný [-] (65. J. Demetr [-] ) , V. Hruška [-] (70. R. Badinka [-] ) , L. Zemčík [-] , D. Smrčka [-] - M. Kůrka [-] , O. Netrval [-] , A. Smik [-] , V. Šmat [-] - P. Temňák [-] , P. Dinga [-]

ŽK: 80. P. Rada - 4. V. Šmat , 22. P. Dinga , 82. P. Temňák .
Hráči zápasu: J. Šeffl - V. Šmat .
Místo: Střelnice. Počet diváků: 10. Rozhodčí: Tvrdík Ivan - Záhorec Dušan, Vaněček Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.