3:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2015 18:00

14.kolo, Karlovarský | Cheb | Okresní přebor sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Teplá doma bez větších problémů porazila Trstěnice B


Branky


0

K vidění byla i ne zcela tradiční věc, první gól domácích dal z penalty gólman.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí Teplá nevstoupila do zápasu špatně a od prvních minut si vytvářela šance. Neuplynulo ani dvacet minut a pro domácí byla dokonce odpískána penalta. Té se zhostil netradičně brankář, Michal Bydžovský, který bez problémů poslal domácí do vedení 1:0. Po zbytek první půle byla k vidění poměrně vyrovnaná hra, Teplá byla ale přece jen o něco aktivnějším týmem. V závěru první půle se také domácí dočkali zdvojnásobení svého náskoku. Druhou branku teplé vstřelil ve 43 Lukáš Pavlík. Po prvním poločase tedy platilo skóre 2:0.

 

Hosté šli do druhé půle s jasným cílem - zdramatizovat špatně se vyvíjející utkání. Do hry poslali také Jana Ryšánka, který měl oživit útočnou hru svého týmu. A tohle střídání se skutečně vyplatilo. V 70. minutě zamířil právě Jan Ryšánek přesně a snížil tak na 2:1 z pohledu domácích. Trstěnice vycítily šanci a v závěru se snažili o vyrovnávací branku. Nakonec ovšem udeřilo na druhé straně. Zápas definitivně rozhodl třetí brankou domácích Radek Fišer, který v 80. minutě uzavřel skóre na konečných 3:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Teplá
Jan Pavlík, trenér Teplé: Do zápasu jsme vstoupili s úmyslem vyhrát. První poločas se nám docela povedl, na což jsme navázali i ve druhé půli, i když hostům se povedlo snížit.

TJ Rozvoj Trstěnice B
Jan Švajgl, hrající trenér Trstěnic: Rozhodla ofenziva domácích, my jsme měli také šance, ty jsme ale neproměnili.



Sestavy


TJ Sokol Teplá
M. Bydžovský [-] - Z. Koudelka [-] - D. Novák [-] , R. Fišer [-] , R. Novák [-] (66. R. Kozic [-] ) - - S. Mydloch [-] , L. Pavlík [-] , L. Dubský [-] (46. P. Psohlavec [-] ) , J. Bartoška [-] (75. F. Šourek [-] ) , R. Mydloch [-] , O. Suja [-]

TJ Rozvoj Trstěnice B
A. Helembai [-] - T. Pečínka [-] , J. Máder [-] , D. Vorel [-] (55. P. Nečas [-] ) , S. Staněk [-] - Z. Hušek [-] (46. J. Ryšánek [-] ) , R. Kojma [-] , K. König [-] , J. Švajgl [-] (55. J. Horní [-] ) - M. Rác [-] , M. Kala [-] (46. J. Květoň [-] ) -

ŽK: 10. D. Novák .
Místo: tráva. Počet diváků: 45. Rozhodčí: Lhotka Jindřich - VOKÁČ Jaroslav (N), NEČAS Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.