3:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2015 15:00

1.kolo, Karlovarský | 1.B třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stará Chodovský podlehla nováčkovi z Jáchymova


Branky


45. L. Lorenc (p.) , 58. T. Trojek , 63. D. Křížek - 85. M. Bryndač
0

Jáchymov přivítal na svém hřišti Starou Chodovkou a po postupu do I. B třídy to bylo jeho první utkání na domácí půdě. A vydařené. Jáchymovští totiž porazili Starou Chodovskou 3:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od první minuty bylo utkání vyrovnané a obě mužstva si vytvořila několik šancí ke skórování. Gól ale ne a ne přijít. První branka utkání tak padla až v poslední minutě prvního dějství. To totiž Lukáš Lorenc proměnil pokutový kop a poslal Jáchymov do jednobrankového vedení.

 

I druhý poločas byl vyrovnaný, ale Stará Chodovská nevyužívala své šance, které se dokázala v průběhu zápasu vytvořit. To se nedá říct ale o Jáchymovu. Domácí totiž v 58. minutě zásluhou Tomáše Trojka zvýšili svůj náskok na dvoubrankový a za dalších pět minut, když se přesně mezi tři tyče trefil David Křížek, dokonce na trojbrankový. Stará Chodovská se v zápase prosadila jednou a to až pět minut před koncem díky Milošovi Bryndačovi. Jáchymov tedy porazil Starou Chodovskou 3:1.



Ohlasy k zápasu



FK Stará Chodovská
Jiří Kutnohorský: Nějak se nám zatím výsledkově nedaří. Hráli jsme ve slepené sestavě, kdy nás k zápasu bylo připravenou pouze dvanáct. I tak jsme nepodali špatný výkon, ale nestřílíme branky.



Sestavy


TJ Jáchymov
V. Frydrýn [-] - J. Navrátil [-] (68. V. Klečka [-] ) , T. Trojek [-] , M. Křížek [-] , M. Gombár [-] , J. Kolárik [-] , M. Baláž [-] - D. Křížek [-] (89. M. Křížek st. [-] ) , P. Kostka [-] , L. Lorenc [-] - T. Hron [-] (81. P. Chaloupek [-] )

FK Stará Chodovská
L. Karpíšek [-] - J. Volek [-] , J. Hejna [-] , J. Krásný [-] , J. Koranda [-] , J. Kutnohorský [-] (49. M. Bryndač [-] ) , T. Bílý [-] , P. Dušek [-] , M. Kastl [-] , J. Mašek [-] , V. Noháček [-]

ŽK: 42. J. Navrátil , 81. T. Hron - 23. J. Mašek , 41. J. Volek , 62. J. Krásný , 79. P. Dušek .
Místo: tráva. Počet diváků: 155. Rozhodčí: Vasilko Jan - HLAVATÝ Josef, PACHTOVÁ Michaela.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.