2:1p.
(1:0)
86. V. Vach
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 14:00

2.kolo, Karlovarský | 1.B třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolní Rychnov remizoval ve Studánce. Ta bere prémiový bod za penaltový rozstřel


Branky


9. J. Bláha - 86. V. Vach
0

Studánka přivítala na svém hřišti v rámci 2. kola I. B třídy tým z Dolního Rychnova. Po vyrovnaném boji, na jehož konci byl remízový stav, to byla právě Studánka, která si připsala prémiový bod za vítězství po penaltovém rozstřelu.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání začalo lépe pro domácí celek, který se zásluhou Jiřího Bláhy, dostal do vedení. Bláha poslal na branku Rychnova střílený centr, který si srazil jeden z hostujících hráčů do vlastní brány. Po zbytek prvního poločasu byla hra vyrovnaná, ale žádnou branku již nepřinesla a do šaten se tak šlo za stavu 1:0 pro domácí.

 

Ve druhém poločase byli aktivnější hosté z Dolního Rychnova. Ti si vytvořili několik velice slibných brankových příležitostí, ale proměnit dokázali jen jednu a to až v samém závěru hry. V 86. minutě e k dorážce po přímém kopu dostal Václav Vach, který srovnal brankový účet utkání a poslal zápas do penaltového rozstřelu, ve kterém byli šťastnější domácí hráči. 

 



Ohlasy k zápasu



SK Dolní Rychnov
Miroslav Kopal: Oba mančafty hrály v kombinované sestavě. Řekl bych, že jsme měli celý zápas více ze hry. Domácí se ujali ostrým stříleným centrem, kdy to chtěl náš obránce odkopnout, ale srazili jsme si to do brány. Druhý poločas jsme byli lepší, tlačili jsme je, měli několik šancí, ale dali jen jednu. Stříleli jsme centr z 30 metrů, gólman to vyrazil a my jsme míč dorazili do brány. Řekl bych, že jsme byli lepší, ale naše nemoc je proměňování gólů a kvůli tomu ztrácíme body.



Sestavy


TJ Jiskra Ohara Studánka
P. Kašpárek [-] - P. Rožánek [-] , P. Mirga [-] , P. Kuchejda [-] , K. Hošťálek [-] , V. Bárta [-] - J. Kocour [-] , P. Kovařík [-] , M. Čerňanský [-] , F. Kokta [-] - J. Bláha [-] -

SK Dolní Rychnov
V. Šantora [-] - A. Tirinda [-] , P. Mentlík [-] , E. Klemm [-] (61. D. Body [-] ) , J. Karas [-] (74. P. Čučman [-] ) , V. Sedláček [-] , D. Reismüller [-] , P. Halčinský [-] , P. Kalabza [-] , V. Kohout [-] , F. Žába [-] (66. V. Vach [-] )

Místo: tráva. Počet diváků: 50. Rozhodčí: GARDOŠ Jiří - VOKOUN Tomáš, ŠMAT David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.