4:1
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 15:00

2.kolo, Karlovarský | 1.B třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nováček soutěže Jáchymov válí. Horní Slavkov mu nestačil


Branky


13. T. Hron , 44. M. Křížek , 75. P. Kostka , 79. T. Hron - 33. P. Drobný
0

Jáchymov přivítal na svém hřišti TJ Spartak Horní Slavkov, tedy tým, který v minulém ročníku působil v krajském přeboru. Jáchymovští ale i proti tak ostříleným borcům, jakými Slavkovští jsou, hráli kvalitní fotbal a nakonec nedali soupeři sebemenší šanci na úspěch a získali důležité tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas začali lépe domácí. Ti se zásluhou Tomáše Hrona v 13. minutě zápasu ujali vedení. Netrvalo dlouho a Hron měl další obrovskou šanci, jenže tváří v tvář brankáři Plačkovi nastřelil břevno slavkovské brány. Horní Slavkov si vytvořil několik šancí, ale přetavit v gól se jim podařila až ta z 33. minuty. O vyrování se postaral Petr Drobný. Jenže vyrovnaný stav do konce poločasu nevydržel. Zásluhu na tom měl Jáchymovský Martin Křížek ml., který se postaral o branku v 44. minutě. 

 

Horní Slavkov do druhého poločasu nastoupil s tím, že musí dílčí výsledek minimálně vyrovnat. A zdálo se, že se mu to opravdu podaří. Slavkovští nastoupili do druhého dějství aktivně a v 65. minutě mohli zvedat ruce nad hlavu. To by ale museli proměnit svoji tutovku. A když nešlo góly střílet hostům, museli se o to postarat domácí. V 75. minutě krásnou střelou z třiceti metrů rozvlnil síť Spartaku Petr Kostka. Za další čtyři minuty zvyšoval na rozdíl třech branek Tomáš Hron, který se prosadil podruhé v zápase. Stanovil tak konečné skóre 4:1 z pohledu domácího Jáchymova. 



Ohlasy k zápasu


TJ Jáchymov
Rudolf Hellmich: Před zápasem jsme se natajili tím, že chceme s loňským účastníkem krajského přeboru naplno bodovat, hlavně po velmi dobrém výkonu v minulém kole na domácím hřišti se Starou Chodovskou. Do vedení jsme se dostali v 13. minutě, pak přišlo vyrovnání, ale v poslední minutě prvního poločasu dal gól do šatny Křížek. Škoda neproměněných šancí, skóre mohlo být příznivější. Ve druhé čási hráči Horního Slavkova přidali a snažili se o vyrovnání. To se jim ale nepovedlo a naopak jsme my udeřili dvakrát. . Za předvedený výkon a neskutečné množství neproměněných šancí jsme si tři body jasně zasloužili.




Sestavy


TJ Jáchymov
V. Frydrýn [-] - T. Trojek [-] , M. Baláž [-] (85. J. Navrátil [-] ) , J. Kolárik [-] , M. Křížek [-] - D. Tichý [-] , P. Kostka [-] , L. Lorenc [-] (46. M. Gombár [-] ) , D. Křížek [-] (76. V. Klečka [-] ) - T. Hron [-] (85. R. Karásek [-] ) , P. Hekel [-]

TJ Spartak Horní Slavkov
M. Plaček [-] - P. Novotný [-] , P. Drobný [-] , M. Němček [-] , L. Jonáš [-] , J. Prágr [-] , M. Hlinka [-] , A. Stanko [-] , J. De Stetanis [-] (46. J. Pazdera [-] ) , J. Němček [-] , M. Beer [-] (79. P. Kreisinger [-] )

ŽK: 73. P. Drobný , 88. M. Plaček .
Místo: tráva. Počet diváků: 170. Rozhodčí: Bušek Josef - FIALA Petr, ŘÁDA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.