1:2
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 10:30

4.kolo, Karlovarský | 1.B třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stará Chodovská trápila Novou Roli. Ta i přesto bere všechny body.


Branky


0

Stará Chodovská, která v dosavadním průběhu soutěže nezískala ani jeden bod, přivítala na svém hřišti v rámci 4. kola I. B třídy tým Nové Role, který bodů získal jedenáct a kraloval celé tabulce. Zápas mezi oběma týmy nakonec nebyl tak jednoznačný, jak by se podle postavení v tabulce mohlo zdát a Stará Chodovská nakonec podlehla Nové Roli po velmi bojovném výkonu 1:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od první minuty bylo utkání mezi Starou Chodovskou celkem vyrovnané. Obě mužstva si dokázala vytvořit několik příležitostí, které však brankou neskončily. Nová Role se zdála trochu zakřiknutá tím, že nevstřelila branku hned na začátku zápasu, ale nemuselo ji to tolika trápit, protože to byla přeci jen ona, kdo se jako první dostal do vedení. V 35. minutě totiž mířil přesně Lukáš Hájek a otevřel tak brankový účet zápasu. Do kterého přidal další branku hned o minutu později Karel Štěpánek. Hráči tak odcházeli do kabin za stavu 0:2 z pohledu domácích.

 

Stará Chodovská nastoupila do druhého poločasu odhodlaně a s cílem vyrovnat nepříznivý výsledek. Svůj tým nastartoval v 49. minutě Václav Noháček a Stará Chodovská se hnala za vyrovnáním. To nakonec nepřišlo i díky kvalitní obranné hře hostujícího celku. Stará Chodovská tak nakonec podlehla Nové Roli po kvalitním a bojovném výkonu těsně 1:2.



Sestavy


FK Stará Chodovská
P. Treitl [-] - J. Volek [-] , J. Hejna [-] , J. Mašek [-] (46. L. Karpíšek [-] ) , J. Koranda [-] , D. Branný [-] , T. Bílý [-] , P. Dušek [-] , M. Kastl [-] , J. Švéda [-] , V. Noháček [-]

FK Nová Role
J. Latislav [-] - P. Florián [-] , J. Veverka ml. [-] , Š. Čoudek [-] (51. P. Bezděk [-] ) , L. Hnízdil [-] - M. Živanovič [-] (60. M. Hůlka [-] ) , L. Hájek [-] , K. Štěpánek [-] (88. D. Hegenbart [-] ) , J. Vaverka [-] - T. Chlup [-] , R. Brett [-] (87. D. Urbánek [-] )

ŽK: 38. J. Hejna , 62. P. Dušek .
Místo: tráva. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Matějka Aleš - ŠMAT Robert, FIALA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.