2:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 17:00

4.kolo, Karlovarský | 1.B třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kynžvart porazil těsně Plesnou a je třetí


Branky


40. J. Fehnl , 57. J. Fehnl - 81. T. Endler
0

Lázně Kynžvart přivítaly na svém hřišti v rámci 4. kola I. B třídy tým Plesné a pokud chtěly udržet kontakt se špicí tabulky, musely bezpodmínečně vyhrát. To se jim nakonec podařilo, kdy zvítězili těsně 2:1 a poskočili na třetí místo tabulky. Plesná je v současné době na pozici číslo pět.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od začátku zápasu byl Kynžvart lehce aktivnějším týmem a vypracoval si více brankovým příležitostí. Ani Plesná ale nehrála špatně a držela až do 40. minuty bezbrankovou remízu. O jedinou branku prvního dějství se totiž postaral domácí Jan Fehnl a zajistil tak pro svůj tým klidných patnáct přestávkových minut.

 

Do druhého dějství nastoupila Plesná s cílem vyrovnat stav zápasu, ale po druhé brance Jana Fehnla, která padla v 57. minutě, měli svůj úkol podstatně těžší. Přeci jen se ale Jiskra dočkala tížené branky, když se v 81. minutě trefil Tomáš Endler a dal svému mužstvu jiskřičku naděje do poslední desetiminutovky. I přes několik šancí však další branka nepadla a Kynžvart porazil Plesnou těsně 2:1.



Sestavy


TJ Sokol Lázně Kynžvart
M. Zadňančin [-] - L. Kuna [-] , T. Hrdonka [-] (56. M. Kysilka [-] ) , R. Kič [-] , P. Bušek [-] , J. Šprincl [-] (71. Z. Trešl [-] ) , J. Fehnl [-] , D. Tunder [-] (46. J. Loucký [-] ) , P. Sobotík [-] , L. Křepský [-] , M. Mázdra [-]

TJ Jiskra Plesná
M. Koňarik [-] - J. Bikar [-] (71. M. Francúz [-] ) , J. Francúz [-] , V. Bláha ml. [-] (50. L. Ballo [-] ) , P. Schaller [-] , B. Votruba [-] (60. J. Poláček [-] ) , A. Votruba [-] , T. Endler [-] , A. Šulek [-] , V. Bláha st. [-] , J. Štefek [-]

ŽK: 43. T. Hrdonka , 74. L. Křepský , 76. Z. Trešl , 89. M. Kysilka - 51. B. Votruba .
Místo: tráva. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Hanilec Přemysl - LHOTKA Jindřich, ĎUGEL Pavol.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.