4:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 15:00

4.kolo, Karlovarský | 1.B třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jáchymovu se daří. Tentokrát si vyšlápl na Dolní Rychnov


Branky


29. M. Gombár , 50. L. Lorenc (p.) , 75. M. Gombár , 76. T. Hron
0

Jáchymov jako nováček soutěže přivítal na svém hřišti tým Dolního Rychnova, který hrál v loňské sezoně I. A třídu. Jáchymovským se vstup do letošního ročníku povedl a před soubojem s Rychnovem měl na svém kontě sedm bodů. Po domácím duelu a vítězství 4:0 jich má už deset a drží se na čtvrté příčce tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jáchymov byl v 4. kole I. B třídy aktivnějším mužstvem hned od začátku a brankář Šantora musel již v 2. minutě blesku rychle reagovat na hlavičku Kostky. Po úvodní šanci si obě mužstva vytvořili několik příležitostí ke skórování, ale branka padla až v 29. minutě. O tu se postaral Martin Gombár. Do poločasu další gól nepadl a šlo se tak do šaten za stavu 1:0 pro domácí.

 

Ve druhém poločase Jáchymovští vybojovali pokutový kop po faulu na Kostku. Penaltu pak s přehledem proměnil Lukáš Lorenc, který tak navýšil náskok Jáchymova na dvoubrankový. O další gólový příspěvek se v 75. minutě svoji druhou trefou v zápase postaral Martin Gombár, kterého minutu na to následoval Tomáš Hron. Rychnovu se ani ke konci zápasu, kde měli navrch, nepodařilo výsledek zkorigovat a Jáchymov tak zvítězil na domácí půdě 4:0.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Jáchymov
Rudolf Hellmich: Dolní Rychnov měl už v 2. minutě štěstí, když hlavičku Petra Kostky brankář Rychnova jenom zázrakem vyrazil na rohový kop. Po šaních, které jsme nevyužili jsme se trefili až v 29. minutě zásluhou Gombára. Ve druhé části duelu byl faulován v šestnáctce Kostka a kopali jsme penaltu, kterou proměnil bezpečně Lukáš Lorenc. Pak přidal svoji druhou branku Gombár a bylo to 3:0. Dezorientovaní hráči Rychnova dostali další branku ihned po rozehrání, když se trefil parádní nechytatelnou bombou Tomáš Hron. Pak jsme troche polevili a hosté se snažili o korigování výsledku, ale jejich snaha končila většinou těsně vedle branky.




Sestavy


TJ Jáchymov
M. Ulaga [-] - M. Křížek [-] , J. Navrátil [-] , M. Baláž [-] , J. Kolárik [-] , M. Gombár [-] (80. R. Karásek [-] ) - D. Tichý [-] (60. V. Klečka [-] ) , P. Kostka [-] , L. Lorenc [-] - P. Hekel [-] (85. T. Günther [-] ) , T. Hron [-] (75. M. Křížek st. [-] )

SK Dolní Rychnov
V. Šantora [-] - E. Klemm [-] (68. K. Hylský [-] ) , P. Čučman [-] (46. M. Dědič [-] ) , A. Tirinda [-] , P. Vůjtěch [-] , F. Žába [-] , J. Kříž [-] , P. Halčinský [-] , P. Kalabza [-] , P. Mentlík [-] , R. Kroha [-]

ŽK: 56. J. Navrátil - 26. A. Tirinda , 50. P. Vůjtěch , 52. J. Kříž .
Místo: tráva. Počet diváků: 130. Rozhodčí: Henych Karel - ĎUGEL Pavol, KOTOUN Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.