Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 14:00

5.kolo, Karlovarský | 1.B třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Plesná si poradila se Studánkou a dál válí. Je druhá


Branky


0

Plesná přivítala na svém hřišti v rámci 5. kola I. B třídy tým TJ Jiskra Ohara Studánka. Na domácím hřišti nakonec Plesná, která v minulém ročníku postoupila z okresního přeboru, porazila Studánku jasně 4:1 a po šesti odehraných zápase se drží na fantastickém druhém místě. Studánka je naopak druhá od konce. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání začali výborně hosté, kteří se hned ve 2. minutě dějství dostali do vedení zásluhou Viléma Bárty. Plesná takový začátek určitě nečekala a nebylo to pro favorita utkání jednoduché. Domácí se však z rychlé inkasované branky otřepali a po necelé čtvrt hodině hry vyrovnali zásluhou Jaromíra Štefka. Navíc hned minutu po jeho trefě se skóre měnilo znovu a to po střele Václava Bláhy. Domácí stále neměli dost, a tak se v 24. minutě prosadil Aleš Votruba, který zvyšoval už na 3:1. Takový stav také zůstal až do konce poločasu. 

 

I ve druhém poločase byla aktivnější Plesná, která však ze svojich několik šancí dokázala využít pouze jednu a to tu v 70. minutě. O čtvrtou branku domácích se postaral Petr Schaller a v podstatě bylo po zápase. Studánka se sice snažila ještě něco s výsledkem udělat, ale to se ji nepodařilo a Plesná tak zvítězila v poměru 4:1.



Sestavy


TJ Jiskra Plesná
M. Koňarik [-] - J. Bikar [-] (50. B. Votruba [-] ) , M. Koza [-] , V. Bláha ml. [-] (59. L. Ballo [-] ) , P. Schaller [-] (73. M. Francúz [-] ) , J. Francúz [-] , A. Votruba [-] , T. Endler [-] , A. Šulek [-] , V. Bláha st. [-] , J. Štefek [-] (75. J. Poláček [-] )

TJ Jiskra Ohara Studánka
J. Bláha [-] - J. Němec [-] , M. Čerňanský [-] , E. Müller [-] , P. Rožánek [-] , F. Kokta [-] , D. Müller [-] , P. Kovařík [-] , P. Kuchejda [-] , V. Bárta [-] , P. Mirga [-]

ŽK: 59. V. Bláha st. , 69. T. Endler - 36. M. Čerňanský , 66. J. Němec , 68. F. Kokta .
Místo: tráva. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Topinka Ondřej - BALHAR Ivan, PESCHEL Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.