R. Kič 61.
1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:30

6.kolo, Karlovarský | 1.B třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kynžvart zaskočil Novou Roli a bere všechny body


Branky


61. R. Kič
0

Lázně Kynžvart přivítaly v rámci 6. kola I. B třídy na svém hřišti tým Nové Role, tedy mužstvo, které vedlo celou tabulku a navíc na Kynžvart mělo náskok šesti bodů. Po souboji těchto dvou celků Nová Role sice stále vede tabulku, ale domácí na ní ztrácí už pouhé tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas utkání přinesl vyrovnaný souboj a na hřišti bylo vidět, že je o co hrát. V případě, že by Nová Role zvítězila, odskočila by Kynžvartu na šest bodů. Obě mužstva si vytvořila několik příležitostí, ale ani jedna nepřinesla tíženou branku. Domácí byli mírně aktivnějším týmem, ale přes obranu Nové Role se prosazovali jen ztěží. První poločas tak skončil bez branek.

 

Obdobná hra jako v prvním poločase byla k vidění i v tom druhém. Čtyřicet diváků přítomných ve šlágru 6. kola I. B třídy však narozdíl od prvního dějství viděli branku. O tu se k jejich radosti postaral domácí Roman Kič, který tak otevřel brankový účet utkání. Který do konce zápasu zůstal nezměněn. Nová Role se sice snažila o vyrovnání, ale to se ji nepodařilo a domácí si těsný náskok 1:0 pohlídali až do samého závěru zápasu a získali zasloužené tři body. 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lázně Kynžvart
Jan Šprincl: Byli jsme celý zápas lepší. V prvním poločase jsme měli dvě tři tutové šance, neproměnili jsme je. Soupeř v podstatě neohrozil naší branku. Pak jsme dali na 1:0. Byla to dalekonosná střela, kterou brankář pustil v podstatě náhodně. Pak jsme to nějak ubránili a zvítězili.




Sestavy


TJ Sokol Lázně Kynžvart
M. Zadňančin [-] - M. Mázdra [-] , L. Hladký [-] - J. Šprincl [-] , T. Hrdonka [-] (67. D. Tomčík [-] ) , D. Tunder [-] (46. D. Buček [-] ) , R. Weiser [-] - L. Kuna [-] - J. Loucký [-] (52. Z. Trešl [-] ) , R. Kič [-] , M. Gargula [-]

FK Nová Role
D. Poláček [-] - D. Brett [-] , L. Hnízdil [-] , Š. Čoudek [-] - K. Hykš [-] (82. P. Bezděk [-] ) , L. Hájek [-] , M. Živanovič [-] , J. Vaverka [-] , M. Hůlka [-] (60. D. Hájek [-] ) - R. Brett [-] (40. D. Urbánek [-] ) - T. Kvapil [-]

Místo: tráva. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Hodač Petr - GARDOŠ Jiří, MATEJKA Dominik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.