2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 14:00

6.kolo, Karlovarský | 1.B třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Studánka si poradila s ostrovským béčkem


Branky


0

Ohara studánka přivítala na svém hřišti v rámci 6. kola I. B třídy zálohu FK Ostrov. Před zápasem se Jiskra nacházela na nelichotivém předposledním místě společně s Dolním Rychnovem. Díky výhře 2:0 však poskočila o jednu příčku výše. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do utkání vstoupili obě mužstva aktivně a vytvořila si několik příležitostí ke skórování. První branku utkání však padla až po půl hodině hry, kdy se do míče opřel Miroslav Čerňanský a prostřelil Richtárka v brance Ostrova. A protože Ostrovští své šance využít nedokázali, odcházelo se do šaten za stavu 1:0 pro domácí. 

 

I ve druhém poločase měla trochu více ze hry Studánka, která se navíc dostala do dvoubrankového trháku. O branku, která navíc vnesla na kopačky domácích hráčů klid, se postaral deset minut před koncem zápasu Jan Němec. Ostrov nedokázal nikterak zareagovat a nevstřelil ani jednu branku. Studánka tak získala tři body za výhru 2:0.



Ohlasy k zápasu



FK Ostrov B
Petr Wolf: Z naší strany to byl katastrofální zápas. Během půl roku jsme si podruhé udělali ve Studánce ostudu. Domácí bránili, nakopávali balony a hráli na brejky, do kterých jsme je dostávali po našich hrubých chybách a dvě takové situace využili. My jsme byli dopředu bezzubí a šance, které jsme měli, jsme lehkovážně zahodili. S týmem, který do Studánky přijel jsme měli jednoznačně zvítězit , bohužel přístup některých hráčů k zápasu byl takový, že jsme působili trapně a zaslouženě prohráli.



Sestavy


TJ Jiskra Ohara Studánka
P. Kašpárek [-] - P. Mirga [-] , P. Kovařík [-] , M. Čerňanský [-] , E. Müller [-] , J. Němec [-] , F. Kokta [-] (85. F. Repčík [-] ) , D. Müller [-] , P. Rožánek [-] , K. Hošťálek [-] , V. Bárta [-]

FK Ostrov B
P. Richtárech [-] - P. Klaus [-] , J. Zeronik [-] , T. Lemák [-] (66. K. Vančura [-] ) , M. Považan [-] , L. Kunz [-] (46. D. Horvát [-] ) - T. Wolf [-] , Z. Vlasák [-] , M. Rašman [-] , D. Novotný [-] - P. Peter [-]

ŽK: 20. P. Kovařík , 25. V. Bárta , 40. K. Hošťálek , 58. J. Němec - 77. K. Vančura .
Místo: tráva. Počet diváků: 66. Rozhodčí: Ďugel Pavol - LHOTKA Jindřich, LHOTKOVÁ Veronika.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.