6:0
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 15:00

6.kolo, Karlovarský | 1.B třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jáchymov rozstřílel Habartov


Branky


1. K. Lorenc , 5. P. Hekel , 44. K. Lorenc (p.) , 58. P. Hekel , 78. T. Günther , 85. P. Chaloupek
0

Jáchymovští hráči přivítali na svém hřišti v rámci 6. kola I. B třídy tým Baníku Habartov. Jáchymovu vyšel výborně začátek utkání a i díky tomu si se soupeřem nakonec poradil a zvítězil vysoko 6:0. Po 6. kole je Jáchymov jako nováček soutěže na výborném čtvrtém místě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Fantastický vstup do utkání zažili domácí hráči, kteří se ujali vedení hned v 1. minutě utkání a to zásluhou Karla Lorence. Po pěti minutách hry se navíc hlavou prosadil Pavel Hekel a bylo to už 2:0 pro Jáchymov. Po skvělém začátku Jáchymov pokračoval ve svém nasazeném tempu a hráče Baníku přehrával hlavně co se důraznosti týče. Své další šance však využít nedokázal. I tak ale do konce poločasu ještě jednou skóroval, protože sudí Řáda po faulu na Dominika Tichého v pokutovém území hostujícího celku nařídil penaltu, kterou proměnil svoji druhou brankou v zápase Karel Lorenc a do šaten se tak šlo za stavu 3:0 pro domácí. 

Do druhého poločasu nastoupil Jáchymov opět plně zkoncentrovaný a svému soupeři z Habartova neumožnil téměř žádnou šanci. Habartovští byli v útočné fázi nemastní neslaní, což se nedá řici o domácím týmu. Jáchymov totiž v 58. minutě zvyšoval už na 4:0, když se po pohledné kombinaci prosadil Pavel Hekel. Další branka padla v 78. minutě a opět se rozvlnila síť za zády Trpišovského v brance Habartova. Jen co se totiž na hřiště dostal Tomáš Günther, tak ještě v téže minutě poslal z hranice šestnáctky míč do rohu branku a vymetl z ní všechny pavučiny. Poslední branku domácích a také zápasu pak pět minut před koncem zaznamenal Pavel Chaloupek. Jáchymov tak porazil Habartov vysoko a hlavně zaslouženě 6:0.



Ohlasy k zápasu



TJ Baník Habartov
Robert Jirgl: Dvě branky jako přes kopírák po rohových kopech během prvních minut zápasu určil vývoj zápasu. Soupeř nás přehrával hlavně větším důrazem a na rozdíl od nás dokázal nabídnuté šance využít. Třetí branku jsme dostali z penalty, jak se říká do šatny a bylo hotovo. Druhý poločas už jenom potrhl naši bezzubost směrem dopředu a dobrý výkon domácích.



Sestavy


TJ Jáchymov
R. Kokrhel [-] - J. Navrátil [-] , T. Trojek [-] , J. Kolárik [-] , M. Křížek [-] - D. Tichý [-] (78. T. Günther [-] ) , M. Gombár [-] , D. Křížek [-] (66. R. Karásek [-] ) - T. Hron [-] (78. P. Chaloupek [-] ) , P. Hekel [-] - K. Lorenc [-] (84. M. Křížek st. [-] )

TJ Baník Habartov
L. Trpišovský [-] - T. Tamajka [-] , P. Formánek [-] , D. Houdek [-] , M. Richter [-] , R. Mašek [-] (68. P. Stibůrek [-] ) , J. Křepela [-] , V. Tichý [-] , M. Plechatý [-] (66. W. Hopf [-] ) , J. Straka [-] , M. Janík [-] (46. Z. Bučil [-] )

ŽK: 31. T. Trojek , 56. M. Gombár , 76. T. Hron - 20. J. Straka , 53. M. Plechatý , 78. T. Tamajka .
Místo: tráva. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Řáda Josef - GODŽA Ladislav, BOTOŠ Robert.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.