5:2
(3:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 10:30

7.kolo, Karlovarský | 1.B třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stará Chodovská je stále bez bodu. Podlehla Dolnímu Rychnovu


Branky


3. P. Kalabza , 16. J. Pavlík (p.) , 36. J. Pavlík (p.) , 67. J. Pavlík , 75. J. Pavlík - 20. F. Lembacher , 31. F. Lembacher
0

Dolní Rychnov přivítal na svém hřišti v rámci 7. kola I. B třídy tým Staré Chodovské, který si chtěl konečně připsat na svůj účet první bodový zisk. Jenže domácí byli rázně proti a Chodovskou porazili 5:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí Rychnov vstoupil do utkání výborně a už ve 3. minutě utkání se radoval z úvodní branky, o kterou se postaral Petr Kalabza. Po čtvrt hodině hry byla navíc nařízena penalta, kterou proměnil Julius Pavlík. Stará Chodovská nepředváděla ideální výkon, ale i tak se dočkala vyrovnání. V 20. minutě střílel přesně Filip Lembacher, který svůj úspěch dokázal zopakovat ještě v 31. minutě dějství. Do šaten šli ale i tak spokojenější domácí, kteří zásluhou Juliuse Pavlíka proměnili svůj druhý pokutový kop. 

 

Staré Chodovské se zkrátka v letošní sezoně zatím nedaří a bylo to vidět i v utkání s Dolním Rychnovem, kdy nepodala zrovna přesvědčivý výkon. Ve druhém dějství, přesněji v 67. a 75. minutě navíc inkasovala další dvě branky a o obě se postaral Julius Pavlík, který tedy nejdříve zkompletoval hattrick a poté vsítil svoji čtvrtou, Dolního Rychnova pátou, branku utkání. Dolní Rychnot tak zvítězil nad Starou Chodovskou 5:2.



Ohlasy k zápasu



FK Stará Chodovská
Martin Hejna: Nevnímání a neuposlechnutí trenéra skvělo v to, že se opět prohrálo. Hráči nerespektují to, co by se mělo dělat, ale nebylo to jen v hráčích, ale tentokrát i ve špatném výkonu rozhodčích, kdy pustil dva metrové ofsajdy a odpískal dvě, podle mého názoru, nesmyslné penalty. Na to pan delegát jestli kouká, tak tyhle lidi je zbytečné platit. Kluby, které platí 2.500 Kč za rozhodčí a potom je tam takový výkon...měl by to být profesionální rozhodčí, aby to k něčemu vypadalo. V momentě, kdy se budou nabírat rozhodčí kdo má nohy a ruce, tak opravdu směr fotbalu to určitě nepodpoří. Nicméně se nechci vymlouvat jen na rozhodčí. Podali jsme velmi špatný výkon, který byl poznamenán rozhodnutím rozhodčích v prvním poločase.



Sestavy


SK Dolní Rychnov
V. Šantora [-] - R. Kroha [-] , J. Pavlík [-] , B. Strnad [-] , R. Bartoš [-] , P. Peterka [-] , J. Kříž [-] , P. Halčinský [-] , P. Kalabza [-] , P. Mentlík [-] , K. Hylský [-] (77. P. Čučman [-] )

FK Stará Chodovská
P. Treitl [-] - J. Švéda [-] , P. Dušek [-] , M. Tatar [-] , M. Kastl [-] - V. Noháček [-] , J. Koranda [-] , D. Branný [-] , J. Hejna [-] (68. M. Kolařík [-] ) , J. Volek [-] - F. Lembacher [-] (83. M. Bryndač [-] ) -

ŽK: 77. K. Hylský - 23. F. Lembacher , 34. J. Hejna , 72. J. Volek , 73. J. Švéda .
Místo: tráva. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Grůza David - ŠUMA Jakub, HENYCH Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.