Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 14:00

7.kolo, Karlovarský | 1.B třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Plesná zvítězila doma nad Jáchymovem


Branky


0

Jiskra Plesná přivítala na svém hřišti tým Jáchymova. V rámci 7. kola se tak potkali dav nováčci I. B třídy. Souboj těchto týmů nakonec dopadl lépe pro domácí Plesnou, která zvítězila jednoznačně 5:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek utkání mezi Plesnou a Jáchymovem byl vyrovnaný a obě mužstva si vytvořila několik příležitostí ke skórování. Prvním, kdo se ale trefil přesně, byl Bořek Votruba v 35. minutě. Když se navíc za dalších sedm minut prosadil Jaromír Štefek, bylo náskok Plesné už dvoubrankový. Do konce poločasu ale ještě dokázal Jáchymov snížit po střele Martina Křížka

Druhé dějství už bylo jednoznačnou záležitostí domácí Plesné. Ta se nejdříve prosadila v 60. minutě, kdy na 3:1 zvyšoval Aleš Votruba. Za další dvě minuty ho navíc následoval Václav Bláha a Plesná vedla už 4:1. Domácí hráči hráli velice aktivně a svého soupeře nepouštěli do žádných větších příležitostí. Když se navíc v 89. minutě trefil Antonín Šulek, zvítězila Plesná vysoko 5:1. 



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Plesná
Jaromír Štefek: Byli jsme lepším týmem. Dostali jsme góla v poslední minutě prvního poločasu. Rozhodli jsme na začátku druhé půle a zápas jsme si super výkonem pohlídali.




Sestavy


TJ Jiskra Plesná
M. Koňarik [-] - J. Štefek [-] , V. Bláha st. [-] , A. Šulek [-] , J. Poláček [-] , B. Votruba [-] , J. Francúz [-] - P. Schaller [-] , A. Votruba [-] - V. Bláha ml. [-] (65. S. Linhart [-] ) - R. Glazer [-] (75. R. Leitl [-] )

TJ Jáchymov
R. Kokrhel [-] - T. Trojek [-] , J. Kolárik [-] , M. Baláž [-] , J. Navrátil [-] - D. Křížek [-] (80. R. Karásek [-] ) , M. Křížek [-] , T. Günther [-] , D. Tichý [-] , L. Lorenc [-] (70. P. Chaloupek [-] ) - T. Hron [-] (80. M. Křížek st. [-] )

ŽK: 28. V. Bláha ml. , 55. J. Štefek , 55. B. Votruba , 85. J. Francúz - 39. T. Hron .
Místo: tráva. Počet diváků: 185. Rozhodčí: Lhotka Jindřich - ĎUGEL Pavol, ŠTĚŘÍK Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.