2:1p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 10:30

7.kolo, Karlovarský | 1.B třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lipová remizovala na domácí půdě s Kynžvartem


Branky


0

Hráči Lipové přivítali v rámci 7. kola I. B třídy na svém hřišti Lázně Kynžvart. Po velmi vyrovnaném boji utkání nakonec odpovídal i remízový stav 1:1. V penaltovém rozstřelu byla nakonec úspěšnější domácí Lipová. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání bylo od prvních minut vyrovnané a byl k vidění fotbal, kde se bojovalo o každý kousek travnaté plochy. Prvním, kdo se v zápase dokázal prosadit, byl hostující celek. Po lajně totiž utekl Roman Weiser, který následně obešel gólmana a zakončoval do prázdné brány. Vedení však hostům nevydrželo dlouho. Ve 26. minutě totiž zahrávala Lipová rohový kop, po kterém se dostal k balónu Petr Mezera, jenž prostřeli vše, co mu stálo v cestě a srovnal na 1:1. Takový stav vydržel až do konce prvního poločasu. 

 

A vlastně ne jen do konce první půle, ale i do konce té druhé. Obě mužstva si sice dokázala vytvořit brankové příležitosti, kterými mohla rozhodnout utkání, ale i díky výborným brankářům na jedné i na druhé straně zůstal stav zápasu ve druhém poločase nezměněný. Souboj Lipové a Kynžvartu došel tedy do penaltového rozstřelu, ze kterého vyšli vítězně domácí hráči, kteří tak získali prémiový bod. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lipová
Petr Hynek: Utkání bylo od počátku vyrovnané, hra se odehrávala většinu ve středu pole, brankových příležitostí na obou stranách nebylo mnoho. Na vedoucí branku hostujícího týmu po kombinaci středem jsme dokázali zareagovat ještě před přestávkou, když se po rohovém kopu a následném závaru dostal k dorážce Petr Mezera. Rovněž ve druhém poločase byla hra vyrovnaná, spíše než brankové šance si dokázali oba týmy vytvořit slibné situace, které ale nedokázali lépe využít. Jsme spokojeni s tím, že jsme dokázali získat další bod po penaltovém rozstřelu.

TJ Sokol Lázně Kynžvart
Jan Šprincl: Bylo to vyrovnané utkání. Vedli jsme 1:0, soupeř pak vyrovnal. Na penalty jsme nakonec prohráli.



Sestavy


TJ Sokol Lipová
D. Mencl [-] - P. Slovák [-] , T. Setnička [-] , J. Luňák [-] , P. Uhlík [-] (82. M. Hurtoš [-] ) , P. Mezera [-] (62. L. Anděl [-] ) , J. Musil [-] , M. Tůma [-] , J. Žahourek [-] , K. Irlweg [-] , J. Luňák [-]

TJ Sokol Lázně Kynžvart
M. Zadňančin [-] - M. Mázdra [-] , P. Bušek [-] , J. Fehnl [-] - J. Šprincl [-] (44. D. Buček [-] ) , T. Hrdonka [-] , L. Kuna [-] , R. Kič [-] (70. L. Hladký [-] ) , R. Weiser [-] , D. Tunder [-] (46. Z. Trešl [-] ) - L. Křepský [-]

ŽK: 34. L. Křepský .
Místo: tráva. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Štěřík Filip - LHOTKA Jindřich, ĎUGEL Pavol.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.