J. Bikar 2.
A. Šulek 8. (p.)
A. Šulek 40. (p.)
D. Masopust 65.
T. Endler 66.
5:0
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.08.2015 14:00

13.kolo, Karlovarský | 1.B třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nováček soutěže Plesná nadělila Staré Chodovské "bůra"


Branky


2. J. Bikar , 8. A. Šulek (p.) , 40. A. Šulek (p.) , 65. D. Masopust , 66. T. Endler
0

Jiskra Plesná vstoupila do I. B třídy nejlépe jak mohla. Nováček soutěže totiž doslova rozdrtil Starou Chodovskou vysoko 5:0 a zaslouženě vybojoval první tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Plesná si lepší vstup do soutěže nemohla ani přát. Již ve 2. minutě totiž vstřelil první branku Jakub Bikar. Navíc v 8. minutě byla nařízena penalta, kterou bezpečně proměnil Antonín Šulek a zvýšil tak na 2:0. A aby toho pro Starou Chodovskou nebylo málo, v 40. minutě obdržela ještě jednu branku. Opět z pokutového kopu a opět od Antonína Šulka. Do šaten se tak šlo za stavu 3:0 pro domácí Plesnou.

 

Druhý poločas pokračoval ve stejném duchu jako ten první s tím rozdílem, že Stará Chodovská hrála od 55. minuty pouze v deseti hráčích. Vyloučen byl totiž Filip Lembacher za hanlivé výrazy k jednomu ze sudích. Plesná dokázala početní výhody ve druhém dějství hry využít dvakrát. Nejdříve se trefil v 65. minutě Darek Masopust a minutu po něm ještě Tomáš Endler. Plesná tak zvítězila ve svém prvním utkání v I. B třídě 5:0.



Sestavy


TJ Jiskra Plesná
M. Koňarik [-] - V. Bláha ml. [-] (81. R. Glazer [-] ) , D. Masopust [-] , T. Endler [-] , P. Schaller [-] (46. J. Francúz [-] ) , B. Votruba [-] , A. Votruba [-] , J. Bikar [-] , A. Šulek [-] , V. Bláha st. [-] (66. J. Poláček [-] ) , J. Štefek [-]

FK Stará Chodovská
P. Treitl [-] - J. Volek [-] , J. Hejna [-] , J. Krásný [-] (59. L. Karpíšek [-] ) , J. Koranda [-] , F. Lembacher [-] , T. Bílý [-] , P. Dušek [-] , J. Švéda [-] , J. Mašek [-] , V. Noháček [-]

ŽK: 16. V. Bláha ml. , 49. J. Štefek , 53. J. Bikar - 9. J. Volek . ČK: 55. F. Lembacher .
Místo: tráva. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Řáda Josef - HODAČ Petr, MATEJKA Dominik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.