Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2015 14:00

13.kolo, Karlovarský | 1.B třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Studánka si poradila s Horním Slavkovem a bere všechny body


Branky


0

Ohara Studánka přivítala v rámci úvodního kola I. B třídy na své půdě tým Spartak Horní Slavkov. Domácí celek byl aktivnější a zaslouženě vstřelil čtyři branky, které mu stačili k tomu, aby získal plný počet třech bodů za vítězství 4:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do utkání lépe vstoupili hráči hostujícího Horního Slavkova. Ti se totiž již v 5. minutě ujali vedení zásluhou Romana Sipla. To však byla jediná branka, kterou Slavkovští vstřelili. Do konce poločasu totiž stihl vyrovnat Stanislav Kašpar a do šaten se tak šlo za nerozhodného stavu 1:1.

 

Ve druhém poločase navíc Studánka začla hrát výrazně aktivněji než v první polovině a ještě k tomu své brankové příležitosti přetavila v góly. O druhý gól Studánky se postaral v 57. minutě Jiří Kocour, kterého za šest minut poté napodobil Miroslav Čerňanský. A když se v 73. minutě trefil domácí Jan Němec, bylo o výsledku mezi Studánkou a Horním Slavkovem jasno. Studánka v prvním utkání letošního ročníku zvítězila 4:1.



Sestavy


TJ Jiskra Ohara Studánka
P. Kašpárek [-] - D. Müller [-] , P. Mirga [-] , P. Kovařík [-] , F. Repčík [-] , M. Čerňanský [-] , E. Müller [-] , S. Kašpar [-] (81. J. Bláha [-] ) , J. Němec [-] , P. Rožánek [-] , J. Kocour [-]

TJ Spartak Horní Slavkov
M. Plaček [-] - J. Studnička [-] (22. J. Heřman [-] ) , M. Hlinka [-] , P. Drobný [-] , R. Sipl [-] , F. Zázrivec [-] , J. Prágr [-] , T. Kubík [-] , J. Němček [-] (84. P. Kreisinger [-] ) , J. Uhrin [-] , M. Beer [-]

Místo: tráva. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Balhar Ivan - KOTOUN Adam, ŠIMÁČEK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.