5:4p.
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.08.2015 10:30

13.kolo, Karlovarský | 1.B třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nováček Jáchymov zajížděl do Skalné a urval bod


Branky


8. J. Holý , 9. J. Tirala , 55. J. Holý , 72. J. Holý (p.) - 28. D. Tichý , 50. T. Hron , 63. P. Hekel , 67. M. Křížek
0

Skalná hostila v rámci úvodního kola I. B třídy na svém hřišti nováčka TJ Jáchymov. Ve vyrovnaném utkání nakonec padlo osm branek a zápas skončil zaslouženou remízou. Prémiový bod bere z penaltového rozstřelu bere Skalná.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí Skalná do utkání vlétla více než výborně. V 8. minutě zápase se poprvé prosadil Jiří Holý, který tak otevřel brankový účet utkání. Za další minutu se navíc trefil Jiří Tirala a s Jáchymovem to vypadalo všelijak, jen ne dobře. Pak se ale hostující tým osmělil a krásným gólem Dominika Tichého dokázal snížit stav zápasu na 1:2, který trval až do konce prvního poločasu.

 

Druhý poločas začali lépe hosté z Jáchymova, kteří zásluhou Tomáše Hrona vyrovnali průběžný stav zápasu na 2:2. Za dalších pět minut ale bylo opět skóre nakloněno na stranu Skalné, když vstřelil svoji druhou branku v zápase Jiří Hollý. Rychlý sled branek pokračoval. V 63. minutě totiž mířil přesně Pavel Hekel a za čtyři minuty po něm ještě Martin Křížek. Za dalších pět minut, tedy v minutě 72., se ale kopala po faulu hostujícího celku penalta, kterou proměnil Jiří Holý a zaznamenal tak hattrick znamenající vyrovnání na 4:4. Utkání pak dospělo do penaltového rozstřelu, ve kterém byli úspěšnější domácí. Zajímavostí je, že z devíti pokusů byla proměněna pouze jedna jediná penalta.



Ohlasy k zápasu


FK Skalná
Pavel Marianus: Vstoupili jsme do utkání výborně a vedli jsme 2:0. Hra se pak vyrovnala a soupeř byl docela kvalitní. Chvílemi nás i přehrával. Kuriozitou bylo, že se kopalo devět penalt a pouze jediná byla proměněna. Náš brankář chytil tři penalty. Jáchymov jsme neznali. Měli vysoké hráče, kteří hráli i docela technicky. Bylo to vyrovnané a tomu odpovídá i výsledek zápasu.

TJ Jáchymov
Rudolf Hellmich: Utkání začalo nešťastně pro nás, protože už v 9. minutě jsme prohrávali 2:0 po chybách obrany. Pak jsme začali hrát a byli jsme lepším mužstvem. Do konce poločasu jsme snížili na 2:1 krásným gólem Tichého, který dával do prázdné branky. Neproměnili jsme další šance. Druhý poločas jsme začali výborně, když srovnával Hron. Po chybě brankáře jsme zase prohrávali, ale rychle jsme dokázali vyrovnat. Vzápětí o čtyři minuty později jsme po centru dávali na 4:3. Pak ale utekl domácí hráč, byl sražen v pokutovém území a rozhodčí nařídil správně penaltu, který hostující hráč proměnil. V závěru utkání jsme měli ještě šanci na vítězství, ale už žádná branka nepadla, takže jsme uhráli slušný výsledek na hřišti soupeře, kdy jsme nečekali ani bod.



Sestavy


FK Skalná
J. Kadlec [-] - M. Danczik [-] (46. J. Norek [-] ) , J. Holý [-] , J. Tirala [-] , T. Pěček [-] , P. Blasl [-] , J. Kapic [-] , J. Cuper [-] , M. Glazer [-] , P. Najman [-] , J. Neupauer [-]

TJ Jáchymov
V. Frydrýn [-] - M. Křížek [-] , T. Trojek [-] , M. Baláž [-] , J. Kolárik [-] - D. Tichý [-] , P. Kostka [-] , L. Lorenc [-] , D. Křížek [-] - P. Hekel [-] , T. Hron [-] -

Místo: tráva č.1. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Hodač Petr - ŘÁDA Josef, MATEJKA Dominik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.