2:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 17:00

2.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bochovu se začíná dařit. Doma porazil Starou Roli


Branky


0

Bochovští se zřejmě vzpamatovali z konce minulého ročníku I. A třídy a předehrávky 13. kola a opět se jim začíná dařit. Na domácí půdě v rámci 2. kola přivítali Starou Roli, kterou porazili 2:1 a do tabulky si připsali další tři body.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stará Role vstoupila do utkání aktivně a byla to právě ona, kdo si vytvořil několik slibných příležitostí ke skórování. Ani jedna však nebyla využita, a i přesto, že byli hosté v prvním dějství lepším mužstvem, na konci poločasu inkasovali. A to hned dvakrát. První branka přišla v 41. minutě a postaral se o ni Jindřich Podskoč. Druhá přišla v minutě 44. a to z kopačky stejného hráče. Bochov tak odcházel do šaten za vedení 2:0.

 

Utkání nabralo na otáčkách v 51. minutě, kdy se trefil Jan Stýblo a snížil tak stav utkání na rozdíl jediné branky. Od té doby se Stará Role hnala za vyrovnáním, které však nepřišlo. Na druhé straně bochovští hráči nevyužili své dvě šance a až do konce zápasu se tak museli strachovat o výsledek, který díky výborné obranné hře dokázali udržet a zvítězit za plný bodový zisk. 



Ohlasy k zápasu


FK SMB Bochov
Miroslav Egert: Nastoupili jsme proti velmi dobrému soupeři, kdy byl na výši v kombinaci a měl v prvním poločase více šancí. V závěru poločasu se k nám přiklonilo štěstí, kdy jsme dali dvě branky. Jinak byl v prvním poločase lepší soupeř. Ve druhé půli jsme udělali jednu chybu a soupeř ji využil. Měli jsme sice ještě dvě šance, kdy jsme mohli vstřelit branku, ale nepodařilo se to. Jsme rádi, že se nám utkání podařilo dotáhnout do vítězného konce.




Sestavy


FK SMB Bochov
J. Novák [-] - M. Heimerle [-] , D. Herman [-] (60. F. Machala [-] ) , J. Podskoč [-] , R. Záluský [-] - R. Kajzar [-] , M. Šípek [-] (75. P. Hebert [-] ) , Š. Šipula [-] , A. Rendla [-] - M. Frk [-] (73. J. Škoda [-] ) , J. Brabenec [-] (46. K. Pacinda [-] ) -

TJ DDM Stará Role
P. Povinský [-] - J. Kubíček [-] , R. Voborský [-] , P. Čonka [-] , J. Stýblo [-] , D. Hušek [-] , J. Vašíček [-] , Z. Adam [-] (46. V. Klauz [-] ) , A. Sochor [-] , A. Roubíček [-] , M. Götz [-]

ŽK: 6. M. Heimerle , 38. A. Rendla - 4. J. Vašíček .
Místo: tráva. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Fiala Petr - ĎUGEL Pavol, MELNIČUK Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.