2:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 16:00

2.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Merklín získal první body. Odnesly to Žlutice


Branky


35. J. Vedlich , 58. A. Neč - 30. D. Razím
0

Merklín na svém hřišti přivítal v rámci 2. kola I. A třídy tým Žlutic. Ty v minulém zápase zvítězili na domácí půdě a svoji vítěznou náladu chtěli přenést i do zápasu proti Merklínu. To se jim však nepodařilo a Merklín poprvé v sezoně získal body. A to rovnou tři.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na začátku zápasu to byli domácí, kteří vzali iniciativu do svých rukou a vytvořili si několik slibných brankových příležitostí, které však gólem neskončili. Ujala se až střela hostujícího Daniela Razíma, která přišla v 30. minutě. Žlutice se tak dostali do jednobrankového vedení, které jim však vydrželou pouhých pět minut. Potom se totiž prosadil Jan Vedlich a srovnal brankový účet zápasu.

 

Druhé dějství bylo vyrovnané, co se týče skóre, až do 58. minuty. To se ze standartní situace prosadil Alexandr Neč. Žlutice to ale nepoložilo a snažili se o vyrovnání. Vytvořily si několik slibných brankových příležitostí, ale ani se neujala. Na druhé straně pak Merklínští nastřelili tyč Hladkého brány. A protože do konce zápasu žádná branka již nepadla, získal Merklín první body do tabulky I. A třídy.



Ohlasy k zápasu


EP Merklín
Milan Vlčko: Do utkání jsme vstoupili dobře. Byl to vyrovnaný zápas. Po jedné z mála střel jsme inkasovali. Do poločasu se naše hra zlepšila a dokázali jsme vyrovnat. Ve druhém poločase jsme ze standartky přidali druhou branku a pohlídali jsme si výsledek. Ještě jsme vstřelili tyčku. Soupeř naší branku už v podstatě neohrozil.

FK Sokol Žlutice
Radim Suchánek: Dnes to bylo o něco lepší než minule, ale opět nám neseděl povrch a rozměr hřiště, který je trochu jiný než máme doma. Hráči co máme na to nejsou připravení a je tam hodně střetů. Ze začátku jsme byli lepší, dali jsme branku na 1:0, ale soupeř do poločasu vyrovnal. Ve druhé půli jsme měli smůlu, při druhém gólu jsme si míč srazili do brány. Neproměnili jsme pak nějaké šance a výsledek skončil jak skončil.



Sestavy


EP Merklín
M. Dobeš [-] - M. Sýkora [-] (87. M. Wöllner [-] ) , M. Denčev [-] , P. Veselý [-] , J. Tregler [-] (46. J. Kučera [-] ) , A. Neč [-] (90. P. Popluhár [-] ) , J. Vedlich [-] , M. Petrik [-] , J. Vodrážka [-] , P. Hladík [-] , M. Švajka [-]

FK Sokol Žlutice
M. Hladký [-] (71. K. Kroutil [-] ) - M. Majer [-] , R. Suchánek [-] , M. Kopelent [-] , L. Melnyk [-] (65. R. Šejba [-] ) , M. Tomeček [-] , D. Razím [-] , L. Slivčák [-] , J. Křížek [-] , J. Píša [-] (46. M. Ažaltovič [-] ) , J. Pěnkava [-]

ŽK: 80. M. Denčev .
Místo: tráva. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Sieber Josef - GRŮZA David, MATEJKA Dominik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.