P. Mrňka 16.
J. Klas 47. (p.)
2:3
(1:3)
2. V. Svoboda (p.)
4. D. Kubinec
33. V. Svoboda (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 16:00

7.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jiskra těsně zvítězila v Hroznětínem a je stále druhá


Branky


16. P. Mrňka , 47. J. Klas (p.) - 2. V. Svoboda (p.) , 4. D. Kubinec , 33. V. Svoboda (p.)
0

Olympie Hroznětín přivítala v rámci 7. kola I. A třídy tým TJ Jiskra Aš, tedy mužstvo, které se před utkáním nacházelo na druhé pozici. Hroznětínští, povzbuzeni výhrou v předchozím kole v derby proti Merklínu, předvedli proti jednomu z favoritů soutěže solidní výkon,  který ale ani tak nakonec nestačil na body. Jiskra totiž zvítězila 3:2 a připsala si další tři body v honbě za první příčkou. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pro domácí Hroznětín začalo utkání doslova příšerně. Už ve druhé minutě po faulu domácího brankáře Ramse byla proti nim totiž odpískána penalta, kterou proměnil Vlastimil Svoboda, který poslal Jiskru do vedení. A za další dvě minuty to bylo už 0:2, když poslal míč za záda brankáře Horoznětína Dominik Kubinec. Mnohé týmy by se z takového vstupu do utkání sesypaly, jenže to nebyl případ Hroznětína. Ten naopak hru dokázal vyrovnat a v 16. minutě se radoval ze snížení, o které se postaral Petr Mrňka. Hroznětín si po vstřelené brance vypracoval několik příležitostí, které mohli skončit brankou, ale proti byl zejména pozorný Brož v brance hostujícího celku. Po půl hodině hry přišla navíc ruka Davida Zburníka v pokutovém území, po které následovala další penalta ve prospěch Aše. Tu proměnil stejně jako v prvním případě Vlastimil Svoboda a bylo to 1:3. Takový stav platil také po posledním hvizdu rozhodčího v prvním poločase. 

 

Hroznětín vstoupil do druhého poločasu s jasným cílem, kterým bylo vyrovnání. A k jeho splnění nakročil slibně. Už po dvou minutách hry totiž mířil přesně Jiří Klas, který snížil stav zápasu z pohledu Hroznětína na 2:3. Obě mužstva si v následujících minutách vytvořili několik příležitostí, které mohli skončit gólem, jenže proti byli oba brankáři. Hroznětínští si vytvořili tlak zejména na konci zápasu, ale ani jedna jejich střela neskončila v brance Brože a tak se z vítězství radovali hosté, kteří získali tři body a i po 7. kole se nacházejí na druhé příčce tabulky. Na vedoucí Rotavu ztrácí dvě body. 



Ohlasy k zápasu



TJ Jiskra Aš
Pavel Toth: Řekl bych, že to bylo vyrovnané utkání a slušela by tomu remíza. Měli jsme více štěstí v zakončení. Domácí se začali rozčilovat na rozhodčího a to si myslím, že je splasklo dolů. Vyhrál šťastnější tým.



Sestavy


TJ Olympie Hroznětín
J. Rams [-] - L. Ondráček [-] , J. Klas [-] , M. Schneider [-] (78. M. Kodajek [-] ) , T. Koch [-] , F. Paluska [-] , D. Zburník [-] , P. Mrňka [-] , J. Michlík [-] , D. Ondráček [-] , M. Benda [-]

TJ Jiskra Aš
D. Brož [-] - F. Koubek [-] (53. V. Rádl [-] ) , T. Glazer [-] , M. Pilař [-] , P. Maher [-] - V. Svoboda [-] , A. Houdek [-] - D. Kubinec [-] - M. Střeček [-] , J. Zemanovič [-] (57. T. Vojík [-] ) , M. Bořil [-] (75. P. Smáha [-] )

ŽK: 2. J. Rams , 33. D. Zburník , 41. T. Koch , 68. P. Mrňka .
Místo: tráva. Počet diváků: 45. Rozhodčí: Sieber Josef - VASILKO Jan, BOTOŠ Robert.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.