1:2
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:30

10.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Loket ve vyrovnaném utkání nestačil na Starou Roli


Branky


0

Loket, který se nachází na poslední příčce tabulky I. A třídy, přivítal na svém hřišti v rámci 10. kola mužstvo Staré Role. Po vyrovnaném boji byli nakonec šťastnější hráči hostujících Karlových Varů, kteří se radovali z výhry 1:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od první minuty zápasu byl k vidění vyrovnaný souboj. Mírně navrch měl v prvním poločase Loket, který si svou bojovností vytvořil také více brankových příležitostí. Proměnit ale dokázal jen jednu a to tu ze 33. minuty, kdy míč poslal po rohovém kopu hlavou do brány Marian Kolesnáč. Loket se tak dostal do jednobrankového vedení, které dokázal udržet až do konce prvního poločasu.

 

Do druhého dějství nastoupila Stará Role aktivněji a od první minuty se snažila o vyrovnání. Starorolští byli důraznější v osobních soubojích a jejich snaha vyvrcholila v 55. minutě, kdy střelou po zemi překvapil brankáře Čepeláka Martin Götz. Čepelák totiž nedokázal zkrotit míč ve svých rukavicích a ten mu nakonec projel mezi nohama. Po vyrovnávací brance si obě mužstva vytvořila šance, kterými mohla rozhodnout zápas ve svůj prospěch, ale do konce zápasu se prosadil už jen jeden tým a to byl ten z Karlových Varů. Ve skrumáži po rohovém kopu se nejlépe zorientoval Aleš Sochor, který hlavou poslal míč do loketské brány a strhl vedení na stranu Staré Role. Ta si svůj jednobrankový náskok pohlídala až do samotného závěru zápasu a získala tak tři body, které ji posunuly na šestou příčku tabulky. 



Ohlasy k zápasu


FK Loket
Michal Kolesnáč: Bylo to vyrovnané utkání, vyhrál šťastnější tým. Obě mužstva měla vyložené šance, ale hosté byli šťastnější v proměňování.

TJ DDM Stará Role
Jan Stýblo: Byl to bojovný zápas na těžším terénu. Po celý zápas jsme byli trochu lepší, ale v prvním poločase nás Loket přehrával bojovností a po skrumáži dal gól. Ve druhém poločase jsme bojovností zatlačili soupeře na jejich půlku, vstřelili dvě branky a utkání nakonec otočili ve svůj prospěch.



Sestavy


FK Loket
D. Čepelák [-] - J. Ungr [-] , Z. Truhlář [-] , M. Čáp [-] , M. Faber [-] (86. J. Travenec [-] ) - R. Faber [-] , H. Falář [-] (86. M. Fronk [-] ) , J. Zubko [-] (55. J. Tašner [-] ) , M. Kolesnáč [-] - Š. Mosler [-] , J. Onyedikachi [-] -

TJ DDM Stará Role
P. Povinský [-] - V. Březina [-] , M. Götz [-] , A. Roubíček [-] , J. Stýblo [-] - D. Hušek [-] , J. Vašíček [-] , L. Pfreimer [-] , J. Nerad [-] - A. Sochor [-] , P. Vanke [-] (76. M. Holub [-] ) -

ŽK: 88. R. Faber - 19. V. Březina .
Místo: tráva. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Bušek Josef - SAPOUŠEK Jáchym, JATI David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.