3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.08.2015 15:00

13.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chyše na úvod zvítězila nad Starou Rolí


Branky


18. M. Dorňák , 50. J. Lábr (p.) , 70. E. Laurich
0

Chyše přivítala v rámci prvního utkání I. A třídy v sezoně Starou Roli, která ještě v minulém ročníku hrála krajský přebor. Domácí nedovolili bývalému účastníkovi vyšší soutěže ani jednu branku a zaslouženě zvítězila 3:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chyše se do začátku zápasu vrhla nebojácně a v 18. minutě její snaha vyvrcholila brankou. Jeden z chyšských hráčů totiž prošel velkým vápnem, vystřelil na brankáře Povinského, od kterého se míč odrazil přímo na kopačku Miroslava Dorňáka, pro kterého již nebylo těžké rozvlnit síť starorolské brány. Stará Role měla po většinu prvního poločasu míč na kopačkách, ale v ofenzivě se spíše trápila. I vzhledem k tomu skončil první poločas 1:0.

 

Druhý poločas byl hodně podobný tomu prvnímu. Starorolští měli míč na kopačkách, ale v útočné fázi se jim vůbec nedařilo a v podstatě si nevytvořili ani jednu brankovou příležitost. Za to Chyše využívala co mohla. V 50. minutě byla nařízena penalta za faul v pokutovém území. Penalty se zhostil Jaroslav Lábr a bezpečně zvýšil na 2:0. V 70. minutě navíc Chyše předvedla hezkou kombinační akci, na které byl Erik Laurich, jenž poslal míč potřetí za záda Povinského a stanovil tak konečné skóre 3:0 z pohledu domácí Chyše.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Chyše
Josef Šrámek: Stará Role je velice kvatliní a fotbalový soupeř, který měl míč více v držení než my. Na druhou stranu byl špatný v útoku, kde jim chyběl důraz. My jsme dali dvě branky z brejků a jednu z penalty. Takticky jsme utkání zvládli výborně a přesně jsme si plnili to, co jsme měli. Roli jsme skoro k ničemu nepustili i přesto, že drželi balón více než my.

TJ DDM Stará Role
Jan Stýblo: Já si myslím, že to bylo celkem vyrovnané utkání. Po našich chybách jsme dostali dvě branky a ještě dostali třetí gól z brejku. Mohlo to skončit klidně obráceně, ale dopředu jsme byli takový jaloví. Neměli jsme vyloženě ani jednu gólovku. Vzhledem k tomu, co si Chyše vypracovala, tak zaslouženě vyhrála.



Sestavy


TJ Sokol Chyše
D. Metlička [-] - S. Vácha [-] , J. Kadlec [-] , V. Dvořák [-] , O. Kubinec [-] (63. J. Burda [-] ) - J. Lábr [-] (81. S. Richtárech [-] ) , P. Tichý [-] , J. Hanzlíček [-] (86. M. Pašek [-] ) , J. Lavička [-] - E. Laurich [-] , M. Dorňák [-]

TJ DDM Stará Role
P. Povinský [-] - J. Kubíček [-] , R. Mikeš [-] , A. Roubíček [-] (20. P. Belický [-] ) , J. Stýblo [-] , D. Hušek [-] , M. Holub [-] , Z. Adam [-] , A. Sochor [-] , J. Vašíček [-] , V. Březina [-] (76. R. Říha [-] )

Místo: tráva. Počet diváků: 200. Rozhodčí: Hlavatý Josef - ĎUGEL Pavol, LHOTKA Jindřich.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.