1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 17:00

1.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nejdek zvítězil ve vyrovnaném zápase 1:0 nad Kr. Poříčí


Branky


0

Napínavý a vyrovnaný boj mohli vidět diváci v Nejdku, kam přijeli hráči Královského Poříčí. Nerozhodné utkání musel až v 81. minutě rozhodnout Filip Neudert, tedy nejmladší hráč jinak zkušeného kádru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od první minuty to bylo vyrovnané utkání. Každé z mužstev si vytvořili několik šancí, které však proměnit nedokázali. Zejména ale Královské Poříčí bylo velmi dobře formované v obraně a pro Nejdek nebylo jednoduché dostávat se k brance hostujícího celku. První poločas i díky oběma brankářům skončil nerozhodně 0:0.

 

Druhá půle jako kdyby přes kopírák byla. Oba mančafty si vytvořily pár šancí, ale v gól se proměnila pouze jedna. O tu se v 81. minutě totiž postaral nejdecký Filip Neudert, který prostřelil brankáře v brance Královského Poříčí. A protože se hostujícím celku již nepodařilo do konce zápasu vyrovnat, zůstali tři body v Nejdku. 



Ohlasy k zápasu


FK Nejdek
Zbyněk Draxal: I ve druhém zápasu sezony jsme zvítězili. Tentokrát jsme slavili první vítězství na domácí půldě a poprvé s exligovým Tomášem Pilařem v sestavě. Baník přijel do Nejdku bránit a vítězství se nerodilo lehce. Utkání rozhodl benjamínek sestavy Filip Neudert, který patnáct minut před koncem prostřelil kvalitního brankáře hostujícího celku.

Baník Královské Poříčí
Miroslav Buják: Nejdek byl trochu lepší. Na šance to bylo vyrovnané, ale Nejdek byl lepší v koncovce. My jsme nedali velké šance, jinak to nebyl špatný fotbal. Nejdek byl lepší na balónu a nastoupil za ně Pilař, který hrál ligu. My jsme museli střídat několik hráčů kvůli zranění a naši dorostenci to utkání nedokázali zlomit.



Sestavy


FK Nejdek
J. Bílek [-] - J. Valvoda [-] (20. A. Mandous [-] ) , J. Rutrle [-] , J. Kurtin [-] , Š. Sulák [-] , T. Pilař [-] , F. Neudert [-] , R. Kinkal [-] , T. Jílek [-] , J. Pachta [-] , F. Rutrle [-]

Baník Královské Poříčí
V. Dvořák [-] - L. Kalous [-] , M. Půta [-] , M. Tuschinovschi [-] (77. R. Boček [-] ) , D. Unger [-] , M. Dufek [-] (58. L. Friml [-] ) , J. Drobný [-] (16. J. Miksa [-] ) , R. Jelínek [-] , T. Kričfaluši [-] , O. Hollý [-] , S. Nguyen [-]

ŽK: 60. M. Tuschinovschi .
Místo: tráva. Počet diváků: 110. Rozhodčí: Šuma Jakub - HLAVATÝ Josef, ŠTĚŘÍK Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.