3:2p.
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 17:00

3.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lomnice porazila Lokomotivu až po penaltovém rozstřelu


Branky


35. T. Zindl , 47. D. Novák - 48. J. Diviš , 59. J. Diviš
0

Jestli se někomu v letošním ročníku krajského přeboru tolik nedaří, tak je to Lokomotiva Karlovy Vary. Ta s dosavadním skórem 2:20 odjížděla na zápas do Lomnice, aby si napravila alespoň trochu svoji reputaci. A podařilo se jí to. Vyrovnaný zápas nakonec skončil 2:2 a rozhodovat musel až penaltový rozstřel, který vyšel lépe domácím. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase nebylo v zápase mezi Lomnicí a Karlovými Vary na co koukat. Hrál se nepohledný fotbal prlných nepřesností, ve kterém padla jediná branka. O tu se v 35. mintuě postaral z přímého kopu Tomáš Zindl. Do konce poločasu se již stav utkání nezměnil a Lomnice si tak do šaten brala jednobrankový náskok.

 

Hned ze začátku druhého poločasu se trefili opět domácí. Hostující obránce si příliš nerozuměl s brankářem, který vykopával vracející se míč na poslední chvíli. Balón se poté odrazil k hráči Lomnice, který ho naservíroval Danielu Novákovi, pro kterého nebylo příliš složité rozvlnit sít branky Lokomotivy podruhé. Karlovarští však po druhé inkasované brance ožili a vzápětí dokázali snížit zásluhou Jakuba Diviše. A za dalších jedenáct minut bylo srovnáno. O druhou branku Lokomotivy se postaral opět Jakub Diviš a rázem přišla Lomnice o dvoubrankové vedení. Po zbytek druhé půle si každý z týmů vytvořil několik příležitostí ale ani jedna už nebyla přetavena v gól a zápas tak dospěl do penaltového rozstřelu, ve kterém byli úspěšnější domácí i díky Janu Markovi v brance, který chytil dvě penalty hostujících hráčů.



Ohlasy k zápasu


TJ Lomnice
Jaroslav Šlais: My jsme si řekli, že od začátku do nich půjdeme, protože jsme věděli, jak dopadl jejich předchozí zápas. Od začátku byl ale zápas neuspořádaný a plný nepřesností. I tak se nám podařilo dát do poločasu gól po přímém kopu. Řekli jsem si o pauze, že musíme hru zpřesnit, ale dostali jsme brzy branku. Dokázali jsme na ni zareagovat velmi rychle a dostali jsme se do vedení. Chtěli jsme přidat další branky, ale nepodařilo se nám pohlídat Diviše z Varů a ten vyrovnal. Došlo na penalty, ve kterých jsme měli více štěstí a dobře chytajícího golmana, který chytil dvě penalty.




Sestavy


TJ Lomnice
J. Marka [-] - S. Hauf [-] (55. R. Čipera [-] ) , D. Novák [-] , J. Šváb [-] (68. M. Pitner [-] ) , M. Prečan [-] , J. Kníř [-] , T. Zindl [-] , M. Veselý [-] (85. J. Kníř [-] ) , J. Šlais [-] , J. Janovský [-] , P. Malinkovič [-]

TJ Lokomotiva Karlovy Vary
R. Nádler [-] - J. Durdis [-] , D. Malcát [-] , R. Kolář [-] , Z. Dvořák [-] - R. Štěpán [-] , P. Jelínek [-] , J. Žampach [-] , P. Kotrla [-] , R. Kocmánek [-] (75. S. Štípek [-] ) - J. Diviš [-] -

ŽK: 11. J. Kníř - 89. Z. Dvořák .
Místo: tráva. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Kučka Jiří - HENYCH Karel, GRŮZA David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 FC Slavia Karlovy Vary B 14 60:25 34
2 FK Ostrov, z.s. B 14 39:17 34
3 FC Viktoria Mariánské Lázně B 14 48:35 28
4 Baník Královské Poříčí 13 49:28 25
5 TJ Baník Union Nové Sedlo 14 32:22 25
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Filip Němec 18
2 Marek Klepáček 17
3 Jan Tolar 14
4 Marian Geňo 13
5 Jaroslav Zedníček 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Petr Chovánek 55 60,4% 0
2 Venca Likeš 53 58,2% 0
3 Jiří Pužman 52 59,8% 0
4 Karel Chovánek 51 56,7% 0
5 Jiří Klik 49 53,8% 1
Zobrazit celou tabulku