Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 17:00

3.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kynšperku se nedaří, Nové Sedlo naopak zabralo


0

Baník přivítal na svém hřišti v rámci 3. kola krajského přeboru tým Kynšperku, který v dosavadním průběhu sezony dokázal získat pouze jediný bod. Do Nového Sedla tedy odcestoval s jasným cílem, který se mu však nevydařil. Novosedelští zvítězili 4:2 a získali podruhé v sezoně tři body. 

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do utkání vstoupil jednoznačně lépe domácí celek, který se po jedenácti minutách hry dostal do vedení zásluhou Bedřicha Rychny. Obě mužstva si následně vytvořila několik příležitostí, ale ujaly se až ty po půl hodině hry. Nejdříve mířil přesně Filip Škarda, který poslal Sedlo do dvoubrankového trháku. Vzápětí byl náskok opět jednobrankový, protože se prosadil hostující František Hanzlíček. Do šaten tak odcházeli hráči za stavu 2:1.

 

Ve druhém polačase diváci, kterých bylo v Novém Sedle rovných sto, čekali na branku čtyřiatřicet minut. A mohli se radovat, protože gól vstřelil Petr Karásek a zvýšil tak náskok na 3:1. Za další tři minuty to bylo už 4:1, když poslal míč za záda Karlíka František Kovařík. Kynšperku se ještě podařilo snížit zásluhou Radka Panajotova, ale to bylo z jeijch strany vše. Na vyrovnání bylo již pozdě a domácí tak zvítězili nad Slavojem 4:2.



Ohlasy k zápasu



TJ Slavoj Kynšperk nad Ohří
Karel Bayer: Do utkání jsme nastoupili opět bez několika hráčů, kteří jinak hrají pravidelně. V šesté minutě navíc musel kvůli střídání střídat Jakub Marek. Herně nebylo utkání tak špatné, jak tomu odpovídá výsledek. Utkání jsme museli dohrávat v deseti lidech, protože v 77. minutě odstoupil Jan Lhota, který se zranil.



Sestavy


TJ Baník Union Nové Sedlo
R. Rychna [-] - F. Škarda [-] (64. R. Sattler [-] ) , R. Kaňok [-] , P. Karásek [-] , T. Pelech [-] (65. M. Pešák ml. [-] ) , B. Rychna [-] (64. D. Petřík [-] ) , L. Macák [-] (64. F. Kovařík [-] ) , P. Šebl [-] , E. Lakatoš [-] , M. Müller [-] , J. Vican [-]

TJ Slavoj Kynšperk nad Ohří
J. Karlík [-] - F. Šefl [-] , R. Panajotov [-] , Z. Štryncl [-] , T. Orgoník [-] , J. Marek [-] (6. J. Sassman [-] ) , M. Bobčík [-] , J. Lhota [-] , M. Najman [-] , Z. Beran [-] , F. Hanzlíček [-]

ŽK: 36. J. Vican , 74. R. Sattler - 62. J. Lhota , 66. T. Orgoník , 67. J. Karlík .
Místo: tráva. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Jati David - ŠMAT Robert, ŠTĚŘÍK Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.