1:2
(0:0)
55. D. Bednář (p.)
64. D. Bednář
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.08.2020 16:30

2.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Počítky B vyhrály ve Velké Losenici


Branky


74. T. Neubauer - 55. D. Bednář (p.) , 64. D. Bednář
22

Počítky B vyhrály ve Velké Losenici zásluhou dvou branek Daniela Bednáře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas branka nepadla

Obě mužstva začala utkání opatrně, hra se přelévala ze strany na stranu bez výraznější převahy jednoho z týmů. Přibližně po 20 minutách si oba týmy začaly vytvářet vyložené šance. V celém utkání kralovali oba brankáři, domácí M. Fišar i hostující M. Martinčič. Dokonce poločasu však žádná branka nepadla.  

Daniel Bednář rozhodl dvěma brankami

Počítky začaly druhou půli lépe, když v 55. minutě si R. Halámka zkušeně zašel do velkého vápna pro pokutový kop, který proměnil D. Bednář. Domácí ve snaze o vyrovnání otevřeli hru a hosté trestali v 64. minutě, kdy opět skóroval D. Bednář. Losenice se ještě pokusila zvrátit výsledek, ale podařilo se jí ho už jen snížit po rohovém kopu v 74. minutě T. Neubauerem.  


Ohlasy k zápasu


TJ Velká Losenice
Miloš Němec: Chybělo nám několik hráčů ať už díky zranění nebo kvůli pracovnímu vytížení. Museli jsme nakonec povolat hráče, kteří už ukončili kariéru, přesto však neváhali a přišli nám na pomoc a za to jsem jim vděčný. Díky nedostatku lidí jsou mladí nezkušení hráči nuceni hrát hned od začátku utkání, a to je pro ně náročné. Potřebovali by se zapracovávat postupně. K našemu výkonu v utkání mohu jen říct to, že se pořád opakují ty stejné chyby, které nás sráží dolů.

SK Transformátor Počítky B
Petr Hájek:



Sestavy


TJ Velká Losenice
M. Fišar [-] - P. Zástěra [-] (74. M. Hrouda [-] ) , T. Neubauer [-] , M. Mokrý [-] (61. J. Molík [-] ) , P. Neubauer [-] - J. Grodl [-] (80. J. Milsimer [-] ) , Z. Pospíchal [-] , M. Hobza [-] , R. Kasal [-] - P. Málek [-] (61. D. Králíček [-] ) , D. Baránek [-]

SK Transformátor Počítky B
M. Martinčič [-] - V. Padalík [-] , M. Landsman [-] , T. Straka [-] - L. Kachlík [-] , P. Hájek [-] , R. Buchta [-] (60. D. Říčan [-] ) - R. Halámka [-] , D. Bednář [-] - D. Peňáz [-] (76. J. Šimon [-] ) , R. Schneider [-]

ŽK: 62. T. Neubauer - 17. P. Hájek , 24. L. Kachlík , 88. M. Landsman .
Počet diváků: 46. Rozhodčí: ŠOUSTAR Jaroslav - JUDA Jaroslav, SKRYJA Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Sponzor, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Věchnov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Petr Procházka

Expert: Martin Homola
Tip experta: výhra hostů

Další z hodně těžkých zápasů “žďárských céček” – u Počítek, konec konců jak vesměs u všech béček, hodně závisí, s čím přijedou a jestli se zápas kryje s áčkem. Kdybych si to dohledal, byl by tip kvalitnější, zkusím na první dobrou dvojku.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů