2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.08.2020 16:30

1.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pohledec přehrál na úvod Rudolec


Branky


19

Pohledec přehrál na úvod Rudolec a připsal si do tabulky první tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase se trefil Ondráček

Na úvod sezóny se v Pohledci představil Rudolec. Zápas se hrál za velmi teplého počasí a tempo hry odpovídalo těmto podmínkám.První kdo se osmělili a nakonec i skórovali byli domácí fotbalisté. Premiérovou branku nového ročníku vstřelil v 15.minutě Leoš Ondráček - 1:0. Další příležitosti domácí zahazovali a hosté nebyli ve hře dopředu moc nebezpeční. Poločas tak skončil domácím jednogólovým vítězstvím.

Vítězný zápas potvrdil brankou Josef Starý

Druhý poločas začal lépe pro domácí a v 56. minutě navýšil skóre zápasu Josef Starý - 2:0. Další minuty se odehrávaly v režii pohledeckých a další branky se již 70 diváků nedočkalo a zápas tak skončil spravedlivým domácím vítězstvím.



Ohlasy k zápasu


TJ Pohledec
Michal Laštovica: Po dlouhé pauze jsme odehráli dobré utkání. Myslím,že vítězství je zasloužené. Škoda nevyužitých dalších příležitostí. Finální řešení útočných situací musíme do dalších zápasů vylepšit.

FC Rudolec
Tomáš Klimeš: V zápase jsme nebyli horším týmem. Na výsledku se podepsala hlavně absence hráčů v přípravě a s tím spojená špatná kondice a celková nesehranost.



Sestavy


TJ Pohledec
M. Hájek [-] - L. Ondráček [-] (59. J. Vašík [-] ) , J. Starý [-] (72. J. Švanda [-] ) , F. Karmazín [-] (77. J. Bartoň [-] ) , T. Šolc [-] , F. Lhotský [-] (83. K. Hofta [-] ) , L. Novotný [-] , M. Šajner [-] , M. Žák [-] (64. M. Fajmon [-] ) , J. Pustina [-] , L. Jambor [-]

FC Rudolec
L. Šerejch [-] - T. Klimeš [-] , R. Chytal [-] , V. Musil [-] , T. Vomela [-] - P. Čejka [-] , J. Hořínek [-] , M. Sobotka [-] (68. A. Boháček [-] ) , L. Šerejch [-] (62. M. Zmeškal [-] ) , V. Musil [-] - J. Vlček [-]

ŽK: 60. L. Novotný , 75. T. Šolc - 79. J. Hořínek .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: LIŠKA Jiří - ŠVANDA Josef (N), VOMELA Rudolf (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Sponzor, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Věchnov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Petr Procházka

Expert: Petr Kolouch
Tip experta: výhra hostů

Rudolec bude těžit ze svých zkušeností a vyhraje o 2 góly.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích