5:3
(3:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.08.2020 16:30

1.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Gólová přestřelka vyzněla pro rezervu Radostína


Branky


4. D. Staněk , 22. D. Toman (p.) , 25. M. Gregar , 56. D. Invald , 70. D. Homola - 35. R. Kasal , 37. M. Hobza , 75. P. Málek
17

Gólová přestřelka vyzněla pro rezervu Radostína, který zvítězil nad Vekou Losenicí 5:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas padlo pět branek

 

Za velkého vedra proti sobě nastoupili družstva Radostína a Velké Losenice. Domácím se povedl začátek utkání a již ve 4. minutě šli po úniku Staňka do vedení. Rychlý gol domácím pomohl a i nadále si tvořili šance, které ale zahazovali.  K navýšení vedení došlo ve 22. minutě kdy domácí Toman proměnil pokutový kop. Hosté byli rozhozeni a na klidu jim nepřidal ani třetí gol, který přidal v zápětí Gregar. Kolem 30. minuty se hosté herně zvedli a využili chyb v domácí obraně. Nejdříve Kasal a po něm Hobza vrátili Losenici zpět do utkání. Do poločasu další branka nepadla, což bylo pro další vývoj utkání klíčové.

Domácí si vítězství ve druhé půli pohlídali

Druhý poločas začal stejně jako první. Domácí se snažili tvořit hru a hosty nepouštěli do velkých šancí. Klid jim přidala 56. minuta kdy rohový kop uklidil do sítě nekompromistní hlavičkou Invald. Zdálo se, že utkání je rozhodnuté, nicméně v 75. minutě využil dalšího zaváhání v domácí defenzivě Málek a bylo zaděláno na drama. K tomu ovšem nakonec nedošlo, neboť Homola krásnou střelou zpoza vápna navýšil vedení, na které už hráči Losenice nezvládli reagovat.


Ohlasy k zápasu


TJ SOKOL Radostín nad Oslavou B
Lukáš Invald: K utkání jsme přistoupili zodpovědně, prvních 30 minut bylo velice dobrých. Následně přišly chyby, kterými jsme si zkomplikovali utkání. Naštěstí jsme přidali důležité goly, díky kterým jsme zahájili sezonu vítězně.

TJ Velká Losenice
Miloš Němec: Před začátkem sezony se nám rozpadla celá obrana, a tak museli nastoupit hráči, kteří na tomto postu nejsou zvyklí. Tato změna se v zápase projevila fatálními chybami. Obrana nám hořela jako papír. Domácí vyhráli zaslouženě, přesto musím kluky pochválit, že i za nepříznivého stavu utkání nevypustili a bojovali až do konce. V současné době máme značně omlazený tým a s tím přicházejí i začátečnické chyby, ale jsem rád, že jsme přibrali do týmu nové posily. V utkání s Radostínem zahrál nadprůměr R. Kasal a mladíci M. Hobza s P. Málkem. Snad se nám bude více dařit v příštím zápase.



Sestavy


TJ SOKOL Radostín nad Oslavou B
R. Hošek [-] - D. Toman [-] (62. M. Špaček [-] ) , D. Staněk [-] , J. Poul [-] , R. Fňukal [-] , M. Gregar [-] , D. Invald [-] (46. T. Staněk [-] ) , P. Dvořák [-] , P. Inwald [-] (72. D. Homola [-] ) , O. Bradáč [-] , L. Invald [-] (46. S. Berka [-] )

TJ Velká Losenice
P. Neubauer [-] - O. Augustin [-] (43. M. Hrouda [-] ) , R. Pátek [-] , P. Zástěra [-] , T. Neubauer [-] - M. Hobza [-] , D. Králíček [-] (46. P. Bureš [-] ) , R. Kasal [-] , Z. Pospíchal [-] - D. Baránek [-] (68. J. Milsimer [-] ) , P. Málek [-]

ŽK: 31. O. Bradáč , 73. D. Staněk , 84. D. Homola - 57. M. Hrouda , 58. D. Baránek .
Počet diváků: 56. Rozhodčí: NEBOLA Jaroslav - ŽILKA Jan, BUDÍN Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Sponzor, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Věchnov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: remíza

Tip: remíza

Petr Procházka

Expert: Petr Kolouch
Tip experta: remíza

Před půl rokem dělily oba celky pouhé 4 body, Radostín v domácím prostředí udrží čisté konto, ale zároveň sám žádný gól nepřidá.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích