3:2
(1:1)
20. T. Pilař
63. T. Pilař (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 16:00

4.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lokomotiva odčinila debakl a porazila Nejdek


Branky


J. Diviš , 10. P. Kotrla , 48. P. Jelínek - 20. T. Pilař , 63. T. Pilař (p.)
0

Karlovarská Lokomotiva po debaklu, který utržila v zápase s Březovou, přivítala na svém hřišti tým Nejdku, který se pohybuje v klidných prostředních vodách tabulky. Karlovarští dokázali svůj výkon v předchozím kole odčinit a zvítězit na domácí půdě 3:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání začalo lépe pro domácí Lokomotivu, která se dostala do vedení v 10. minutě zásluhou Pavla Kotrly. Inkasovaná branka paradoxně nabudila hostující celek, který zásluhou Tomáše Pilaře vyrovnal. Od té doby byl Nejdek lepším mužstvem a vytvořil si několik doslova vyložených šancí, které však i díky výbornému Nádlerovi v brance domácích, nedokázal proměnit v góly. Poločas tak skončil 1:1.

Na začátku druhého dějství se však prosadili karlovarští hráči, konkrétně Petr Jelínek, který prostřelil Bílka v brance Nejdku a strhnul vedení na stranu Lokomotivy. Nejdek si cestu za úspěchem navíc zkomplikoval v 55. minutě, kdy Jakub Kurtin rukama kolem krku stáhnul soupeře na zem a dostal červenou kartu. V 63. minutě, i přes oslabení, se ale prosadil podruhé v zápase Tomáš Pilař, který proměnil pokutový kop a bylo vyrovnáno. Lokomotiva se nikam nedrala i přes to, že měla o jednoho hráče v poli více. A vyplatilo se jí to. V 90. minutě se totiž po nakopnutém míči prosadil Jakub Diviš a rozhodl tak o tom, že tři body zůstanou v Karlových Varech.



Ohlasy k zápasu



FK Nejdek
Zbyněk Draxal: Měli jsme zápas rozhodnout již v prvním poločasu, kdy jsme měli několik gólových příležitostí. Do kabin se šlo ale za stavu 1:1. Na začátku druhého poločasu dostal červenou kartu Kuba Kurtin a paradoxně to byli domácí, kteří se dál bránili. Přesto jim taktika nakopávaných míčů na kvalitního Kubu Diviše vyšla a gólem z 90. minuty dokázali zvítězit.



Sestavy


TJ Lokomotiva Karlovy Vary
R. Nádler [-] - J. Diviš [-] - R. Štěpán [-] , P. Jelínek [-] (87. S. Štípek [-] ) , P. Kotrla [-] , R. Riedl [-] (91. J. Kolář [-] ) , R. Kocmánek [-] , Z. Dvořák [-] , R. Kolář [-] (63. J. Žampach [-] ) , D. Malcát [-] , J. Durdis [-]

FK Nejdek
J. Bílek [-] - Š. Sulák [-] , J. Valvoda [-] (63. J. Rutrle [-] ) , A. Mandous [-] (75. T. Sojka [-] ) , T. Pilař [-] , J. Falatek [-] , F. Jílek [-] , J. Kurtin [-] , J. Pachta [-] , T. Jílek [-] (46. F. Rutrle [-] ) , F. Neudert [-]

ŽK: 31. J. Durdis - 51. J. Falatek , 56. J. Pachta . ČK: 55. J. Kurtin .
Místo: tráva. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Kučka Jiří - HÁNYŠ Martin, CVRK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.