1:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 15:00

5.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nováček z Chodova získal všechny body v Lomnici


Branky


0

Chodov získal v dosavadním průběhu soutěže šest bodů, tedy o jeden méně než její soupeř z Lomnice, kam Chodov v rámci 5. kola zavítal. A po vítězství Chodova 2:1 se role obrací a Lomnice na něj v současné době ztrácí dva body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chodov jako nováček soutěže vstoupil do zápasu výborně a již v 8. minutě se ujal zásluhou Ondřeje Šustra vedení. Ten byl vysunut do křídelního prostoru a levačoku poslal míč na vzdálenější tyč. Utkání se ale po vstřelené brance Chodova vyrovnalo a Lomnice se pomalu, ale jistě dostávala do hry. Byl to právě domácí tým, který měl po zbytek prvního poločasu mírnou převahu, kterou navíc dokázal vykrystalizovat ve vyrovnávací branku, o kterou se postaral Michael Prečan. Do šaten se tak šlo za stavu 1:1. 

 

Druhý poločas byl od začátku vyrovnaný, ale ani jedno z mužstev si dlouho nedokázalo vytvořit šanci, která by byla gólová. To se podařilo až v 77. minutě Spartaku. Vondráček unikl domácím hráčům, dal balón pod sebe na volného Ondřeje Partha, který propálil brankáře Nováka a poslal Chodov do vedení. Do vedení, které si už hostující celek udržel. Lomnice tak podlehla Chodovu 1:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Lomnice
Jaroslav Šlais: Věděli jsme, že jsme papírovým favoritem, ale bohužel nám tato role moc nevyhovuje. I když jsme měli více ze hry, tak jsme nebyli schopni dát gól. Naopak soupeř vstřelil branku. My jsme měli jednu tutovou šanci, kdy Kníř trefil tyčku a od vnější strany tyčku se míč odrazil ven. Do poločasu se nám podařilo srovnat. Většinou jsme měli více ze hry, ale Chodov dobře bránil a neměli jsme vyložené šance. Ve druhém poločase jsme po jedné chodovské šanci dostali gól. Naši obránci to měli na dlouhou nohu. Chodov měl více štěstí i co se týče odražených balónů. Náš výkon nebyl optimální a mysleli jsme si, že ukážeme víc.

TJ Spartak Chodov
Petr Vakeš: Byl to vyrovnaný a těžký duel, kde domácí byli důraznější a my zase fotbalovější. Kluci podali super výkon a vezeme tři cenné body.



Sestavy


TJ Lomnice
T. Novák [-] - P. Malinkovič [-] (84. M. Pitner [-] ) , S. Hauf [-] (63. R. Čipera [-] ) , D. Novák [-] , J. Oršula [-] , M. Prečan [-] , J. Kníř [-] , J. Kníř [-] (63. J. Šlais [-] ) , J. Šváb [-] , M. Veselý [-] , J. Janovský [-]

TJ Spartak Chodov
J. Dutz [-] - O. Parth [-] (84. A. Tóth [-] ) , O. Šustr [-] (75. P. Macák ml. [-] ) , A. Vild [-] , J. Macák ml. [-] (81. J. Janovský [-] ) , O. Šteg [-] , J. Kopecký [-] , J. Dušek [-] , M. Boči [-] , D. Frána [-] , L. Vondráček [-]

ŽK: 49. J. Oršula , 65. R. Čipera , 80. D. Novák - 44. D. Frána .
Místo: tráva. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Šuma Jakub - ŠMAT Robert, CVRK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.