0:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 16:30

5.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Toužim doma podlehla Mariánským Lázním


Branky


0

Toužim přivítala v rámci 5. kola krajského přeboru na svém hřišti Mariánské Lázně, tedy favorita celé soutěže. Nutno říci, že Toužim odehrála vyrovnanou partii, ve které ale nakonec prohrála 2:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Doslova fantasticky začali zápas hostující hráči. Ti se totiž už po dvaceti vteřinách hry radovali z první vstřelené branky, o kterou se postaral kapitán Viktorky Michal Drahorád. Toužim ale první branka nepoložila a snažila se o vyrovnání. Vytvořila si několik slibných příležitostí, ale ani jednu nedokázala přetavit v gól a to i kvůli pozorné obraně hostujícího celku, která nedovolila zakončení z bezprostřední blízkosti. Žádna branka již do konce první půle nepadla a do šaten se šlo za jednobrankového vedení Mariánských Lázní.

 

Ve druhém poločase byla obě mužstva aktivní, ale využít příležitosti ke skórování dokázal jen hostující tým zásluhou Dana Cinkaniče v 65. minutě. Toužim se sice snažila o stáhnutí manka, ale to se ji nepodařilo. Několik příležitostí navíc nevyužily ani Mariánské Lázně a zápas tak skončil 0:2 z pohledu domácí Toužimi. 



Sestavy


SK Toužim
J. Bronec [-] - K. Klepal [-] , D. Drabík [-] , K. Čermák [-] , M. Hejkal [-] - J. Hudec [-] , J. Borek [-] , J. Vild [-] , J. Bláha [-] - J. Kliment [-] (31. J. Hodina [-] ) , M. Hotěk [-] (69. T. Adamický [-] )

FC Viktoria Mariánské Lázně
D. Šmejkal [-] - M. Jakubík [-] , A. Novák [-] , V. Kotous [-] , J. Šaliga [-] - D. Cinkanič [-] , V. Kafka [-] , J. Maule [-] (59. J. Bílek [-] ) , M. Drahorád [-] - P. Holub [-] - J. Kovář [-]

ŽK: 51. J. Hudec - 28. M. Drahorád .
Místo: tráva. Počet diváků: 200. Rozhodčí: Šmat Robert - PACHTOVÁ Michaela, CVRK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.