Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 15:00

7.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lomnice rozhodla o výhře nad Citicemi gólem v nastaveném čase


Branky


0

Hráči Citic přivítali v rámci 7. kola krajského přeboru tým Lomnice s cílem opustit předposlední příčku tabulky. Po celkem vyrovnaném boji nakonec zvítězili hosté z Lomnice, kteří se posunuli díky výhře na sedmou příčku gólem v nastaveném čase. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do utkání vstoupili lépe hráči Citic, kteří byli aktivnější a vytvořili si několik příležitostí ke skórování. Žádná z jejich šancí ale brankou neskončila a tak udeřili hosté. Běžela 28. minuta, kdy se do míče opřel Petr Malinkovič, jehož střela byla tečovaná a nakonec skončila za zády Rajtšlegra. A protože žádná branka do konce poločasu nepadla, šlo se do šaten za stavu 0:1.

 

Začátek druhého poločasu byl vyrovnaný, Citice si opět vytvořili několik příležitostí, ale zejména díky brankáři Novákovi zůstal stav stále nezměněný. Tedy až do 57. minuty, kdy se podruhé v zápase trefil Petr Malinkovič. Citice musely v tu chvíli otevřít zadní vrátka, aby se dostávaly k brance Lomnice častěji a málem se tato taktika domácím nevyplatila, protože Lomnice si díky tomu vytvořila několik brejkových situací. Žádná ale neskončila brankou. Nakonec si domácí svoji aktivní hrou dopředu vykoledovali penaltu, kterou proměnil Miroslav Moule a snížil na rozdíl jediné branky. Navíc dvě minuty před koncem utkání mířil přesně hlavou po rohovém kopu Petr Širochman a bylo vyrovnáno. Už to vypadalo, že zápas skončí remízou, jenže pak se prosadil hlavou střídající Jiří Kníř, který byl na hřišti pouhých pět minut, a rozhodl o tom, že Lomnice si odveze z Citic všechny tři body. 



Ohlasy k zápasu



TJ Lomnice
Jaroslav Šlais: Věděli jsme, že to bude těžké, protože jsme tam neuhráli nikdy dobrý výsledek. Už od začátku se nám to také potvrdilo, kdy soupeř měl náznaky šancí. Pak jsme si vytvořili šance i my a měli jsme větší tlak, ze kterého jsme dali nakonec branku, když střela Malinkoviče byla tečována a zapadlo to do brány. Ve druhém poločase jsme nastoupili s tím, že musíme hrát stejně důrazně, což se nám moc nepovedlo. Nakonec jsme dali ale gól a soupeř to musel otevřít. Vytvořili jsme si nějaké další šance, které ale neskončili golem. Citice po vymyšlené penaltě dali na 2:1. V 88. minutě jsme nepohlídali roh a vyrovnali na 2:2. Nakonec jsme v 92. minutě po zásluze otočili zápas na 3:2, kdy se hlavou prosadil střídající Kníř.



Sestavy


Sokol Citice
D. Rajtšlegr [-] - T. Burda [-] (72. M. Šindelář [-] ) , M. Moule [-] , J. Bufka [-] , J. Bílek [-] - P. Širochman [-] , D. Psota [-] (86. F. Vilček [-] ) , J. Dlouhý [-] , J. Čech [-] - M. Hamouz [-] (92. J. Šalena [-] ) , M. Kessl [-] -

TJ Lomnice
T. Novák [-] - P. Malinkovič [-] (92. M. Pitner [-] ) , S. Hauf [-] (74. P. Veselý [-] ) , D. Novák [-] (74. R. Čipera [-] ) , J. Oršula [-] (74. J. Šváb [-] ) , M. Prečan [-] (87. J. Kníř [-] ) , J. Kníř [-] , T. Zindl [-] , M. Veselý [-] , J. Šlais [-] , J. Janovský [-]

ŽK: 35. D. Novák , 88. M. Prečan .
Místo: tráva. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Šuma Jakub - HENYCH Karel, GRŮZA David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.