2:4
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 16:00

7.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Březová je i nadále stoprocentní. Vyhrála v Toužimi


Branky


23. J. Borek , 80. J. Bláha - 26. V. Škoda , 53. V. Škoda , 60. T. Bereczký , 89. M. Slabyhoudek (p.)
0

SK Toužim přivítala na svém hřišti v rámci 8. kola krajského přeboru dosavaď stoprocentní Olympii Březovou. Po velmi vyrovnaném utkání, které mohlo klidně skončit remízou, ale Toužimští nakonec svému soupeři podlehli 2:4 a Březová má tak po osmi kolech 24 bodů. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do utkání vstoupili domácí aktivně a hned z kraje zápasu si vytvořili několik brankových příležitostí, které však gólem neskončili. Domácí jedenáctka se radovala až v 23. minutě, kdy svoji šanci zužitkoval Jakub Borek a otevřel brankový účet utkání, na který se za další tři minuty zapsal hostující Václav Škoda, který srovnal na 1:1. Tento stav také platil až do kone poločasu. 

 

Ve druhém dějství byl k vidění pohledný fotbal se smutnějším koncem pro domácí Toužim. V 53. minutě se podruhé v zápase trefil Václav Škoda, kterého následoval za sedm minut Tomáš Bereczký a bylo to už o dvě branky. Domácí se ale nevzdali a vytvořili si dost šancí, aby ještě s výsledkem něco udělali. Naděje pro ně přišla deset minut před koncem zápasu, když se prosadil Jiří Bláha a snížil na rozdíl jediné branky. Poté byla Toužim aktivní, hnala se za vyrovnáním, které ale nakonec nepřišlo. Minutu před koncem devadasáti minutového mače navíc proměnil pokutový kop Michal Slabyhoudek, který pečetil výhru Březové v poměru 2:4 z pohledu domácích. 



Ohlasy k zápasu


SK Toužim
Marek Daněk: Myslím si, že by zápasu slušela více remíza. Hosté ale dali čtyři branky. Nechali jsme si dát vlastní branky. Bylo to na vyrovnání, ale bohužel když jsme se tlačili dopředu, dostali jsme gól z pokutového kopu. Myslím si, že náš výkon nebyl tak špatný, ale bohužel se to nepovedlo. Měli jsme na to, abychom jim konečně sebrali body.




Sestavy


SK Toužim
J. Bronec [-] - J. Hodina [-] , D. Drabík [-] , K. Čermák [-] , M. Hejkal [-] - J. Bláha [-] , K. Klepal [-] (52. J. Kliment [-] ) , J. Vild [-] , J. Borek [-] - J. Hudec [-] , M. Hotěk [-]

FK Olympie Březová
J. Kasl [-] - J. Elijáš [-] , T. Veselovský [-] , M. Burkyt [-] - R. Domin [-] , T. Bereczký [-] - - J. Kašpar [-] , M. Čižnár [-] (46. M. Fojtík [-] ) , D. Peterka [-] , V. Škoda [-] (74. M. Slabyhoudek [-] ) , J. Šellong [-]

ŽK: 33. M. Hejkal , 42. J. Borek , 85. M. Hotěk , 88. D. Drabík - 39. M. Burkyt .
Místo: tráva. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Godža Ladislav - SAPOUŠEK Jáchym, JATI David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.