Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 16:00

7.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Královské Poříčí si poradilo s Kynšperkem


Branky


0

Slavoj Kynšperk přivítal na svém hřišti tým Královského Poříčí. Slavoj měl jasný cíl a tím bylo zvítězit na domácí půdě a získat tak na své konto první vítězství. V dosavadním průběhu soutěže totiž Kynšperk posbíral pouhý jeden bod. A to se nemění ani po zápase s Baníkem, jelikož hostující celek zvítězil poměrně jednoznačně 6:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání začalo pro domácí Kynšperk výborně. Už ve 3. minutě se totiž zásluhou Radka Panajotova dostali do vedení. Panajotov totiž střelou z dálky překvapil brankáře Dvořáka a poslal Slavoj do vedení 1:0. Kynšperk po vstřelené brance byl aktivnějším týmem a vytvořil si několik brankových příležitostí. Hráči Královského Poříčí dlouho nedokázali na protivníka najít recept. Do šaten se odcházelo za stavu 1:0. 

 

Jak vyšel úvod prvního poločasu domácím hráčům, tak jim vyšel začátek i toho druhého. Hned ve 46. minutě se totiž podruhé v zápase prosadil Radek Panajotov, ke kterému se odrazil míč po zahrání rohového kopu. Panajotov prostřelil vše co mu stálo v cestě a zvýšil na 2:0. Domácí se však z dvoubrankového náskoku neradovali dlouho. Za dvě minuty totiž snižoval Daniel Unger. v 56. minutě už bylo vyrovnáno. Hosté zahrávali rohový kop, po kterém se odrazil míč na nohu Lukáše Kalouse, kter se opřel do balónu a rozvlnil síť za zády Karlíka. V tu chvíli se na kopačky Kynšperku dostavila nervozita a na hřišti jako by bylo pouhé jedno mužstvo, kterým byl Baník. Ten v rozmezí od 61. do 69. vstřelil tři branky zásluhou Tomáše Kričfalušiho a dvou tref Milana Půty a o osudu utkání bylo jasno. Když se navíc Milan Půta v 81. minutě završil hattrick, skončilo utkání mezi Kynšperkem a Královským Poříčím 2:6 z pohledu domácího Slavoje, který tak zůstává na chvostu tabulky s pouhým jedním bodem. 



Sestavy


TJ Slavoj Kynšperk nad Ohří
J. Karlík [-] - J. Marek [-] , Z. Štryncl [-] , R. Panajotov [-] , M. Najman [-] , D. Packert [-] (72. J. Prančl [-] ) , K. Sommer [-] (83. J. Sassman [-] ) , M. Carda [-] , Z. Beran [-] (18. T. Orgoník [-] ) , P. Žiga [-] , F. Hanzlíček [-]

Baník Královské Poříčí
V. Dvořák [-] - M. Půta [-] , L. Kalous [-] , D. Unger [-] (83. A. Majer [-] ) , R. Boček [-] (36. P. Bureš [-] ) , M. Dufek [-] (75. O. Hollý [-] ) , R. Jelínek [-] , J. Samek [-] , T. Kričfaluši [-] , L. Friml [-] , J. Miksa [-] (85. V. Číž [-] )

ŽK: 11. D. Packert , 25. T. Orgoník - 32. R. Boček , 59. P. Bureš .
Místo: tráva. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Talpáš Petr - CVRK Miroslav, SAPOUŠEK Jáchym.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.