Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2020 16:30

3.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pyšel vybojoval v závěru zápasu bod v Třebenicích


12

Třebenice nedokázali udržet dvakrát vedení proti Pyšelu a pouze remizovaly 2:2

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o gól lepší

Třebenice přivítaly na svém hřišti fotbalisty z Pyšelu, kteří se v minulém kole dočkali úvodní výhry proti Moravským Budějovicím. Třebenice měly být na svém hřišti favoritem. Však také v úvodním kole dokázaly zvítězit na svém hřišti proti Opatovu. V loňské nedohrané sezóně ale Třebenice hrály doma s Pyšelem nerozhodně 2:2, takže se dal očekávat vyrovnaný zápas. Utkání se hrálo za velmi příjemného fotbalového počasí. Oba týmy z počátku zápasu zahřívaly své protějšky v obou svatyních. Domácí byli ale přeci jen aktivnější a ve 26. minutě přišla gólová odměna, o kterou se postaral domácí kanonýr Tomáš Ondráček - 1:0. Do konce poločasu se již skóre nezměnilo, a tak byl zápas zcela otevřený. 

Hosté v závěru vyrovnali

Druhý poločas už přinesl více dramatických okamžiků, které se ale odehráli v závěrečné čtvrthodině. Domácí drželi až do 75. minuty čisté konto, které jim pokazil David Šabacký vyrovnávací brankou na 1:1. Domácí ale toužili po všech bodech a v 83. minutě se přihlásil domácí šuter Tomáš Ondráček, který tak vrátil domácím vedení - 2:1. Ani to však domácím nestačilo na udržení skóre, protože hosté svojí buldočí silou byli přeci jen bodově odměněni, když jim vystřílel bod v 89. minutě svou druhou brankou v zápase David Šabacký - 2:2.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Pyšel
Tůma Ondřej, hráč: V zápase jsme byli viditelně lepší, jsme v tlaku a dostaneme z brejku branku. Toho se musíme vyvarovat. V Trebenicich jsme měli vyhrát.



Sestavy


Horácký klub Třebenice
V. Palát [-] - T. Ondráček [-] , M. Machát [-] , M. Filipec [-] (87. V. Fiala [-] ) , M. Ondráček [-] (77. S. Jenerál [-] ) , L. Buchal [-] , P. Vrbka [-] , M. Furiš [-] , J. Fiala [-] , J. Bárta [-] , M. Pitor [-] (50. O. Svoboda [-] )

TJ Sokol Pyšel
L. Teplý [-] - D. Moudrý [-] , D. Kupský [-] (69. O. Adam [-] ) , P. Dvořák [-] (85. J. Höfner [-] ) , M. Široký [-] (38. L. Sobotka [-] ) , D. Šabacký [-] , L. Hadraba [-] , F. Dvořák [-] , J. Hejátko [-] , D. Šubert [-] , L. Tůma [-]

Hráči zápasu: T. Ondráček - D. Šabacký .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: CHROMÝ Karel - CEJPEK Radek, ONDRÁČEK Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Pavel Hrůza
Tip experta: remíza

Další neznámá pro mě. Dávám remízu.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Domácí jsou na domácí půdě velice silní. Věřím v jejich výhru.

Tip: výhra domácích