1:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 16:00

8.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ostrov zvítězil nad Lokomotivou a na první místo ztrácí už jen dva body


Branky


0

Karlovarská Lokomotiva přivitíla v rámci 8. kola krajského přeboru tým Ostrova, který byl před tímto soubojem na druhém místě. A na tom se také udržel. Po vítězství 4:1 a prohře Březové navíc dokázal stáhnout náskok vedoucího týmu na pouhé dva body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Favorit soutěže z Ostrova byl od začátku utkání aktivnějším mužstvem a karlovarská Lokomotiva měla co dělat, aby se ofenzivnímu náporu druhého celku tabulky ubránila. Její obraný val byl však postaven velice kvalitně a Ostrovu dělal přechod břed branku Ešnera veliké problémy. Ve 37. minutě ale přišel protiútok Ostrova na jehož konci byl Michal Kobera, který obešel dva hráče a placírkou z vápna poslal míč do branky Lokomotivy. Vstřelená branka Ostrovským pomohla k uvolnění se a za další čtyři minuty vstřelili hosté další branku. Centrovaný míč do vápna skončil na kopačce Patrika Luksche, který poslal míč do téměř odkryté branky. Hráči tak odcházeli do šaten za stavu 0:2.

 

Do druhého poločasu vstoupila Lokomotiva jako vyměněná a Ostrovu dělala nemalé vrásky na čele. Tlak domácího týmu vyvrcholil v 54. minutě, kdy se z přímého kopu prosadil David Malcát a snížil na rozdíl jediné branky. Lokomotiva poté nebyla daleko od vyrovnání, ale proti byl pozorný Kubrycht v brance Ostrova. Hostující tým navíc nevyužil nařízenou penaltu a Lokotce to nalilo do žil další litry a litry euforie. Žádná další šance Karlovarských však už vstřelenou branou neskončila. Hostující celek poté ukázal, že je poprávem druhým týmem tabulky. V 70. minutě si totiž na centrovaný balón naběhl Martin Matoušek, který ho poslal na vzdálenější tyč a zvýšil stav zápasu na 1:3. Dvě minuty před koncem se navíc prosadil perfektní střelou asi z osmnácti metrů Jan Liška a o vítězi utkání bylo rozhodnuto definitivně. Lokomotiva po sympatickém výkonu, zejména na začátku druhé půle, i tak prohrála 1:4. 



Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva Karlovy Vary
Daniel Kopřiva: Ostrov byl kvalitnější tým a od začátku převzal otěže zápasu. V první půli nás k ničemu nepouštěli a bránili jsme v hlubokém obranném valu. Paradoxně jsme první gól dostali z brejku. Druhý gól padl po tom, co jsme si nerozebrali hráče tak, jak jsme si řekli. Ve druhém poločase se naše hra zlepšila asi o 70 procent, začali jsme útočit a vstřelili jsme kontaktní gól na 2:1. Měli jsme několik jasných šancí a Ostrov nedal penaltu, což nám vlilo krev do žil, ale nevyužili jsme své příležitosti a Ostrovu jsme dovolili vstřelit další dvě branky. Ostrov byl lepší a měl talentovanější sestavu.

FK Ostrov
Ivan Filip: Přijeli jsme jako favoriti, což jsme sice potvrdili, ale myslím si, že Lokomotiva se v prvním poločase hodně zatáhla a nemohli jsme vstřelit gól. Měli jsme hodně šancí. Gólem, který jsme dali jsme se uvolnili. Soupeř ve druhém poločase dal na 2:1 a musím říct, že měli desetiminutovku, kdy nás brejkovými situacemi zatlačili a mohli i vyrovnat. My jsme nedali na 3:1 penaltu, takže jsme byli trochu zakřiknutí, ale potom co jsme dali na 3:1 a 4:1, tak soupeř už odcházel fyzicky a výsledek jsme si pohlídali.



Sestavy


TJ Lokomotiva Karlovy Vary
P. Ešner [-] - R. Riedl [-] , P. Jelínek [-] , P. Kotrla [-] , S. Štípek [-] (82. M. Green [-] ) , J. Diviš [-] , R. Štěpán [-] , Z. Dvořák [-] , J. Hájek [-] , D. Malcát [-] , R. Kocmánek [-] (61. J. Durdis [-] )

FK Ostrov
J. Kubrycht [-] - P. Filák [-] , D. Horvát [-] , J. Liška [-] , J. Glanc [-] - O. Nýber [-] (88. L. Kunz [-] ) , J. Horváth [-] , M. Kobera [-] (71. J. Vrba [-] ) , M. Matoušek [-] - J. Tolar [-] , P. Luksch [-] (81. T. Lemák [-] )

ŽK: 35. J. Diviš .
Místo: tráva. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Hanilec Přemysl - ŠUMA Jakub, HENYCH Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.