2:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2020 15:30

8.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vladislav vydřela pouze bod z Rokytnicí


Branky


11

Vedoucí tým soutěže z Vladislavi pouze remizoval s Rokytnicí 2:2 a přišel o vedoucí pozici 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

Vedoucí tým soutěže z Vladislavi přivítal na svém hřišti Rokytnici a v tomto zápase měl být jasným favoritem. Domácí chtěli odčinit poslední domácí nezdar a dobrým výkonem se odvděčit svým nejvěrnějším fanouškům. V loňské nedohrané sezóně ale Vladislav na svém hřišti na Rokytnici nestačila a podlehla jí 2:1. Vladislav tak měla svému soupeři co vracet. Utkání se hrálo za velmi chladného počasí. Prvni poločas se hrálo vyrovnané utkání s minimem šancí, když tu největší hosté strelou zpoza vápna nastřelili břevno . První půle tak skončila bez branek 0:0. Hosté tak měli na půdě vedoucího týmů tabulky dobře rozjetý zápas a druhá půle tak zaručovala dramatickou koncovku. 

Domácí nečekaně ztratili bod

Ve druhém poločase nejprve domácí z přímého kopu nastřelili také břevno, když o chvíli později po kombinační akci vstřelil branku v 60. minutě Jakub Hrůza - 1:0.. Kdyz už se čas hrací doby blížil konci začali se dít věci . Nejprve v 88. minutě hostujici Jan Syrovy po ztrátě na půli hřiště vyrovnal na 1:1. Domácí zbraně nesložili a v poslední minutě z přímého kopu vrátil domácím vedení Martin Chalupa - 2:1. To ještě ale nebylo vše , hosté v nastavení vrhli všechny síly do útoku a vybojovali roh, kde po skrumáži nakonec vyrovnal Martin Štork na konečných 2:2..



Ohlasy k zápasu


TJ Vladislav
Martének Aleš, hráč: Převažuje zklamání, kdy jsme si dvakrát nechali v závěru vyrovnat, což by se nám stávat nemělo .




Sestavy


TJ Vladislav
J. Nejerál [-] - M. Chalupa [-] , P. Otruba [-] , V. Paločko [-] - M. Nevoral [-] , F. Macek [-] (86. K. Čihal [-] ) , J. Orálek [-] , J. Hrůza [-] (74. Z. Pokorný [-] ) , D. Veleba [-] , M. Hort [-] (46. P. Ciprys [-] ) - O. Krátký [-] (83. M. Tůma [-] )

1. SK Rokytnice nad Rokytnou
J. Hobza [-] - M. Štork [-] , J. Hakl [-] , M. Bartejs [-] (78. D. Píša [-] ) , R. Šoukal [-] , J. Syrový [-] , M. Benáček [-] , L. Hakl [-] , J. Veleba [-] , J. Zejda [-] (75. P. Hronek [-] ) , M. Vahila [-]

ŽK: 52. M. Nevoral - 34. J. Hakl , 78. R. Šoukal , 82. M. Štork .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: KALINA Oldřich - MARTÉNEK Aleš, MARTÉNEK Aleš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Milan Tůma
Tip experta: výhra domácích

Domácí celek je na vítězné vlně a určitě bude chtít napravit jediný výpadek, který se odehrál v posledním domácím zápase.

Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích